Nieuws

ODC al 19x ongeslagen

15 mei 2014
www.bladella.nl
Zowel ‘t urste als ’t twidde starten zondag de nacompetitie. In de eerste reeks reist Bladella 1 naar het Boxtelse ODC, het 2e speelt een eindje verderop tegen St.Michielsgestel 2.

Door het op scherp staan van, en wat pijntjes bij, een aantal mannen werd een totaal andere selectie op pad gestuurd om de laatste competitiewedstrijd uit bij Acht af te handelen. Er stond immers niks meer op het spel en keuzeheer Jasper van Hoof wenste met een zo fit en fris mogelijk team de komende weken de nacompetitie in te kunnen. Het te jeugdig team, met teveel aanvallers, bleek te licht en verloor kansloos van het al gedegradeerde Acht: 5-1. Een slechte generale…
 
Nacompetitie
In deze laatste speelronde van 3D werd RPC ‘eindelijk’ kampioen. V’waard en Diessen gaan nog spelen voor behoud en na Bladella en Rood Wit mag ook Heeze in de nacompetitie een poging wagen voor promotie naar de 2e klasse.
Al weken wordt over niks anders gepraat, en rekening gehouden met ODC en de nacompetitie. In de andere 3e klasse werd RKDVC met vlag en wimpel kampioen: 66 punten. Het Drunense team verloor slechts 2x. Maar ook ODC verloor maar 2x… Normaal ben je met 60 punten kampioen. Het verschil tussen de tricolores uit Boxtel en kampioen RKDVC was drie gelijke spelen.
 
Ongeslagen
ODC is een ploeg in grootse vorm: al 19 wedstrijden ongeslagen! Op de Boxtelse thuisbasis stond deze competitie na 90 minuten maar eenmaal twee gelijke cijfers op het scorebord. In alle andere duels was het eerste getal hoger. Sinds de 0-1 op 2e paasdag 2013 (!) in de plaatselijke derby tegen ‘Boc’ werd op sportpark Molenzicht niet meer verloren. Kortom, het rood-wit-blauw is een ijzersterk collectief, dat ook nog eens het voetbalspel knap beheerst, maar ook een meester is in het over de streep trekken van een overwinning.
Trainer Jeroen van Bezouwen (ook trainer bij Willem II jeugd) gaat de club na twee seizoenen verlaten om bij 1e klasser Roosendaal aan de slag te gaan. Natuurlijk wil hij promotie naar de 2e klasse nog even op zijn cv laten zetten. Hij heeft met Bart Dammers (28) en Remco Schellekens (25) twee veelscorende spitsen ter beschikking, die dit seizoen resp. 21 en 19 keer ’t vijandelijke doel wisten te vinden.
 
Favoriet
Overwinning Door Combinatie’ is in deze eerste wedstrijd van de nacompetitie dan ook favoriet. Om zonder kleerscheuren de ODC-arena zondagmiddag te verlaten zullen De Tipmast Boys met z’n allen een topdag moeten hebben. Het team van E1 reist ook mee naar Boxtel om te supporteren. Zij spelen vooraf een vriendenmatch tegen hun leeftijdsgenootjes van ODC E1.
Steun van de blauwwit aanhang is harder nodig dan ooit.. Kom ze aanmoedigen!
 


Andere kant

Evenals Bladella 2 heeft ODC 2 zich voor de nacompetitie, ook voor promotie naar de res. 1e klasse, geplaatst. Deze twee teams gaan elkaar niet tegenkomen; ODC treft SBC 2. Aan de andere kant van de A2, 5½  km verderop in St.Michielsgestel, gaat Bladella 2 de wei in voor de promotiepoging. In de eerste ronde wordt het reserveteam van St.Michielgestel 2x bestreden. Deze heenwedstrijd begint om 12 uur op sportpark Zegenwerp in St.Michielsgestel en is een mooie opwarmer voor de topmatch van de Tipmast Boys 2½ uur later in Boxtel tegen ODC. Volgende week staan voor beide teams de terugwedstrijd op de Smagtenbocht op het programma. Supporters op je plaats!!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven