Nieuws

Bladella 8 kampioen seizoen 2013-2014

14 mei 2014
www.bladella.nl
De mannen van Geert van Gompel hielden de spanning er lang in. Er werd zelfs gewacht tot de allerlaatste speeldag. Maar de rapportcijfers spreken boekdelen...

Het seizoen werd gestart met maar liefst acht nieuwe gezichten in de gelederen, waaronder de grensrechter. Tot aan de winterstop werden de meeste tegenstanders vrij simpel aan de kant geschoven, vaak met forse uitslagen. Na de winterstop werd er nog steeds gewonnen, zij het een stuk moeizamer. Tot drie wedstrijden voor het competitie-einde bedroeg de voorsprong een geruststellende negen punten. Daarna werd er tegen de twee naaste concurrenten verloren, zodat in de laatste wedstrijd nog minimaal een puntje behaald moest worden. Vooraf waren er bij enkele spelers duidelijk zenuwen te bespeuren, maar toen na 20 seconden de 1-0 tegen de touwen werd geschoten was voor iedereen duidelijk dat het kampioenschap binnen handbereik lag en werd de tegenstander naar een 5-2 nederlaag gespeeld. Het seizoen werd afgesloten met 58 punten uit 22 wedstrijden en een doelsaldo van 102 voor en 32 doelpunten tegen.
Een zeer terecht kampioenschap! Proficiat!!
 
Klik hier als je ‘alles’ wilt weten van deze kampioenen!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven