E7 Kampioenen!

12 mei 2014
www.bladella.nl
Leergierig, positief ingesteld, enthousiasme  en goed samenspel, zijn zomaar wat kreten die betrekking hebben op dit team. E7 onverwachts, maar dik verdiend voorjaarskampioen!

Na een spannend slot van de voorjaarscompetities mag ook E7 zich kampioen noemen.
Voor aanvang van onze laatste competitiewedstrijd hadden we evenveel punten als concurrent ZSC E2, alleen zij hadden een wedstrijd minder gespeeld; zij moesten dus nog minimaal 3 punten laten liggen in hun laatste twee resterende wedstrijden.
Woensdagavond 23 april was het dan zover, wij deden onze plicht en wonnen met 2-3 in Bergeijk van Terlo E2. Maar wat had ZSC in Eersel tegen EFC gedaan? Na een paar telefoontjes en wat voetbalsites bezocht te hebben, was het toch echt waar: ZSC had met 6-5 in Eersel verloren. We waren kampioen!
 
We zullen onze voetbalkanjers die het kampioenschap binnen gesleept hebben even voorstellen; we beginnen met onze dames (die hun mannetje wel weten te staan):
    Janne Fiers:   Een razendsnelle verdedigster, verovert elke bal; menig aanvaller van de tegenpartij ligt er 's nachts nog wakker van.
    Anne Hageman:   Onze korfballende voetbal'ster' met een ijzersterke mentaliteit; als ze net zo goed kan korfballen als voetballen zullen onze buren ook zeer tevreden over haar zijn.
    Sem Verhagen:   Balvirtuoos, geen schijnbeweging is haar onbekend; heeft met haar fabuleuze techniek menig verdediger dolgedraaid; als er een bos op het veld zou staan zou ze de verdedigers daar ingestuurd hebben.
    Ise Dickens:   Sterke verdedigster, heerst in de defensie; draait haar hand ook niet om voor  een nieuw geleerde 'masterclass' schijnbeweging tijdens de wedstrijd.
      Dan onze mannen:
    Teun Antonius:   Een robuuste verdediger, de schrik van elke aanvaller; met zijn splijtende passes van achteruit weet hij onze aanvallers feilloos te bereiken.
    Zep Geelhoed:   Onze alleskunner; waar we hem ook nodig hebben, voorin of achterin, Zep staat zijn mannetje altijd en overal en voert zijn taken probleemloos uit.
    Ethan Kameza:   Goaltjesdief; maar zet ook andere spelers met steekpasses vrij voor de goal; schuwt ook het verdedigende werk niet als er een overwinning over de streep getrokken moet worden.
    Justen Le Ye:   Onze tijger in de goal, laat de aanvallers van de tegenpartij duidelijk merken wie de baas is in het doelgebied; heeft punten voor ons gepakt met zijn katachtige reddingen.
 
Leergierig, positief ingesteld, enthousiasme  en goed samenspel, zijn zomaar wat kreten die betrekking hebben op dit team. Al met al: 'Dit is een goed stel, hoor!', om maar met een paar bekende woorden van Theo Reitsma uit 1988 te spreken.
We willen onze sponsor `Sniederspassage Bladel` en alle trouwe supporters bedanken; en uiteraard ook dank aan onze gastspelers die we nodig hebben gehad i.v.m. blessures; ze hebben ons fantastisch vooruit geholpen.
Als we ons kampioenschap woensdagavond de 23e nog gevierd hadden zou het nachtwerk zijn geworden, en dat wilde we de plaatselijke schoolmeesters en juffen niet aandoen; daarom hebben we dat afgelopen zaterdag met de seizoen afsluiting gedaan.
 
En wat hebben we gefeest: een rondrit door Bladel langs de in grote getalen aanwezige supporters, een vreugdetocht door de Sniederspassage, de kampioensshirts van WFC, partypoppers, de Bladella snoepkaarten, de ‘bangers’ van Destil, de traktatie voor spelers en begeleiding van de Sniederspassage/AH, slingers, ballonnen, bekers, spandoeken en ga zo maar door. En, zoals het een goed kampioen betaamd, tussendoor ook nog even de wedstrijd tegen de moeders met 6-5 gewonnen.
Het bleef nog lang onrustig bij de Smagtenbocht en omgeving.

Bladella E7, we zijn trots op jullie

 
www.bladella.nl
Vier dagen staat Bladella’s gewaardeerd fototeam weer klaar om de mooiste foto van je team te maken en ook van jou persoonlijk. Lees verder »
 
www.bladella.nl
De Schippers' mannen hadden geen kind aan vv Hulsel en boekten een ruime 6-0 zege. Daarmee werd het krachtsverschil amper goed tot… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Netersel is a.s. zondag ook de andere buurman beker tegenstander. Bladella gaat daarna naar de volgende ronde. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Zaterdag 5 oktober organiseert al weer voor de 6e keer onze korfballende naamgenoot de ‘Blaalse Spelen’. Supergezellig! Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-01-2019 Lees verder »

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
05-03-2017 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-08-2016 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-04-2016 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
16-07-2015 Lees verder »