Nieuws

Acht - Bladella en nog meer...

09 mei 2014
www.bladella.nl
Voor de laatste competitiewedstrijd gaan de Tipmast Boys zondag naar het al gedegradeerde Acht. Volgende week start de nacompetitie in Boxtel tegen het sterke ODC.

Tegen Dommelen was het zomeravondvoetbal wat Bladella liet zien, na rust zelfs nog minder. Voor blauwwit stond niks meer op het spel en het andere blauwwit moest theoretisch nog een puntje halen om veilig te zijn. Dommelen ging er nog voor en op grond van die instelling verdienden zij tenminste het gelijke spel. Beide teams behaalden daarmee hun achtste gelijke spel van de competitie en kregen daarmee het predicaat ‘koploper der gelijke spelen’ opgeplakt (8x).
 
Acht
Zondag sluiten de Tipmast Boys de reguliere competitie af met een uitpartij bij het al gedegradeerde Acht. Opnieuw een duel om des keizers baard dus. In de thuiswedstrijd tegen Acht kon pas in de slotfase de winst veilig gesteld worden (3-2). Bladella laat nog niet zien in nacompetitievorm te zijn. De passie zal terug moeten komen wil de missie tegen het sterke Boxtelse ODC kans van slagen heeft. Ook mascotte Sem Verhagen (E7) hoopt dat zondag weer terug te zien.


 
B1 nacompetitie
De laatste pot tegen kampioen Unitas werd vorige week met 4-3 gewonnen. Met de andere periodekampioenen uit hun klasse, Nuenen B2 en SBC B1, wordt zaterdag in Reusel -in toernooivorm- bepaald wie klasse-periodekampioen wordt. De speeltijd van de wedstrijden is 2 x 25 minuten. De winnaar van deze drieluik speelt op 17 mei bij sc ’t Zand voor promotie naar de hoofdklasse.
               
Programma a.s. zaterdag 10 mei: sportpark Den Hoek in Reusel
13.00 u
14.10 u
15.20 u
1e pk - 2e pk
3e pk- verliezer 1e wedstrijd
3e pk- winnaar 1e wedstrijd
SBC B1 - Bladella B1
Nuenen B2 – SBC of Bladella
Nuenen B2 – SBC of Bladella
 
Halve finale beker D1
Met vlag en wimpel werd Bladella D1 kampioen en promoveerde daarmee naar de hoofdklasse. Dit succesvolle team gaat voor de ‘dubbel’! Om zover te komen moet in de halve finale nog een stevige horde genomen worden. Komende zaterdag 10 mei staat op de Smagtenbocht het sterke D1-team van Brabantia om 11:15 uur aan de aftrap. De winnaar kan zich op gaan maken voor de bekerfinale die door de KNVB ingepland is op zaterdag 7 juni bij WODAN (Eindhoven).
 
Beslissingswedstrijd 3e
HMVV 2 en  Bladella 3 zijn in de res. 3e klasse ex aequo geëindigd op plaats 11. Daardoor is een beslissingswedstrijd noodzakelijk om uit te maken wie met Geldrop 4 zakt naar de res. 4e klasse. Dit rechtstreeks degradatieduel wordt komende zondag gespeeld bij vv Netersel (aanvang 12 uur).
 
Dit weekend dus nog volop wedstrijden waarbij de teams de aanmoedigingen van de blauwwitte aanhang kunnen gebruiken.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven