Nieuws

Bladella - Dommelen 1 - 1

04 mei 2014
www.bladella.nl
De wedstrijd was voor de eindklassering van Bladella in ieder geval niet interessant. De nacompetitie is binnen, twee maal tegen ODC. Voor Dommelen betekent één punt geen nacompetitie.

Daarmee waren de bezoekers de winnaars bij het gelijke spel.
 
Voor het publiek was de wedstrijd niet bijster boeiend. Bladella speelde gegroepeerd en probeerde de tegenstander op eigen helft terug te dringen. Dat lukte lang niet altijd. Zo nu en dan kwamen de voorwaartsen van Dommelen gevaarlijk voor het doel van Paul Dijkmans.
 
Bladella nam het initiatief in de wedstrijd. Een vliegend schot van Geert van Overbeek in de 9de minuut ging net langs en ook een vlotte aanval die werd afgesloten met een schot van Ard Kneefel trof geen doel. Bladella speelde in deze fase verzorgd voetbal maar in de 23ste minuut moest doelman Dijkmans gestrekt naar de hoek na een gevaarlijke aanval van Dommelen. In de 27ste minuut tekende de jarige Joris Hermans vrij simpel voor de 1 - 0 na een keurige voorzet van Teun Grimbergen. Een vrije trap van Anel Selimovic, na een half uur had voor een verdere voorsprong kunnen zorgen maar de bal zeilde net over. In de 35ste en de 40ste minuut waren de uitbraken van Dommelen niet zonder gevaar maar over het algemeen controleerde Bladella het spel in de eerste helft.
 
Na rust kwam er een ander wedstrijdbeeld. Al in de 53ste minuut stond daardoor de gelijke stand 1 – 1 op het scorebord. Na een fout in de defensie kon Koen Schellens makkelijk scoren. Bladella kon er niet al teveel tegenover stellen. Daardoor werden de aanvallen van Dommelen talrijker en ook gevaarlijker. In de 65ste minuut ging een kopbal uit een corner maar net voor langs. Even later verdween de bal na een snelle aanval over rechts in het zijnet. Duidelijk was dat de gasten het ene nodige punt zeker mee naar huis wilden nemen en dat de aanval voor hen de beste verdediging was. Bladella liet door teveel foutieve passes de tegenstander zijn gang gaan. Het inbrengen van Joep van de Ven en de jeugdspelers Bart de Jong en Ibou Bot bracht daarin helaas geen verandering. En zo ging de wedstrijd eigenlijk uit als de gebruikelijke nachtkaars terwijl het publiek vooral genoot van het aangename zonnetje op deze mooie lentedag.
 


Aan het einde van de wedstrijd werd bekend gemaakt dat Pim van Erp vandaag als man van de wedstrijd gekozen was en daarmee ook over het hele seizoen door het publiek gezien werd als meest constant goed spelende speler. Proficiat Pim. Een keuze waarin ook wedstrijdmascotte Jorn van Erkel van E1 zich natuurlijk wel kon vinden. Na de wedstrijd bleef het nog lang gezellig op het Bladella-terras omdat de spelers van de lagere seniorenelftallen afscheid namen van de competitie 2013/2014. Vooral de spelers van het achtste elftal, gesponsord door ’t Nekkermenneke, zorgden voor stemming omdat zij kampioen werden.
Komende zondag speelt Bladella1 zijn laatste competitiewedstrijd tegen het al gedegradeerde Acht. Supporters zijn, als altijd, natuurlijk welkom.
 
De uitslag van de door supportersclub WFC georganiseerde loterij is als volgt.
De hoofdprijs, de door Profile Bito geschonken fiets, een racemodel, is voor lotnummer 7872.
De tweede prijs, een levensmiddelenpakket van AH  voor nummer 8614.
De bierkaart van de Aonloop voor nummer 8640,
de vierde prijs, een dinerbon van het Nekkermenneke,voor 9628
en de loterijbal was voor nummer 10720.  
2014-05-05

Bladella - Dommelen 5 mei 2014


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven