Nieuws

WK TOTO bij Bladella

04 mei 2014
www.bladella.nl
Voor het komende WK start Bladella een TOTO voor alle leden. Vanaf nu kun je het eerste deel van de wedstrijden met rust- & eindstanden voorspellen. Ga naar activiteiten en doe mee!!

Hierna volgen nog meerdere mogelijkheden om de overige wedstrijden te voorspellen. Over 5 periodes alle 64 wedstrijden.   
Medio mei ontvangen alle leden een WK-Fakkel met instructies en natuurlijk de spelregels. Er zijn overigens mooie prijzen te winnen. Wat te denken bijvoorbeeld van de € 200 waardebon van Top Shop voor de eindwinnaar.

Inschrijvingen à € 5 kan vanaf nu via deze site.

Voor de niet-computer mensen (en voor de nieuwsgierigen) zijn papieren TOTO-formulieren nu mee te nemen uit de kantine (JB-bakje). Die kunnen, in een enveloppe met € 5, al ingeleverd worden aan de bar.
Succes! 

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven