Bladella wint de wedstrijd der gemiste kansen

21 april 2014
www.bladella.nl
Waar een grote uitslag niet misstaan zou hebben, wint Bladella nipt met 3 – 2 van een krachteloos Oisterwijk, waarbij moet worden gezegd, dat die niet op volle sterkte konden beginnen.

Sinds eind januari werd er geen wedstrijd meer gewonnen, dus wat dat betreft wel een opluchting.
 
De wedstrijd is nog geen drie minuten oud als, de held van de dag, Joris Hermans zijn eerste kansje krijgt. Deze kans kan hij nog niet verzilveren. Echter twee minuten later is het wel raak, als hij, na ferm doorzetten van Tom Maas, en een dito voorzet van Anel Selimovic, de bal tegen de touwen weet te werken 1 – 0. We moeten een kwartier wachten op de eerste echte aanval van Oisterwijk, als na aarzelend verdedigen, een doorbraak wordt geforceerd, die door invallerdoelman Bas v.d. Wielen keurig wordt weg gebokst. Vijf minuten later is dezelfde Bas wederom belangrijk, als hij door goed uitlopen een kans van Oisterwijk weet te verijdelen. Het eerste half uur wordt besloten met een open kans voor Anel  Selimovic, die na een verdwaalde voorzet, de bal tegen de benen van de keeper weet te krijgen. Twee minuten later komt de bal bij Joep van de Ven, die een keurige steekpass verzendt naar Joris Hermans, die daarmee zijn tweede goal laat aantekenen: 2 – 0.
De opvallende Chuby Rosaria van Oisterwijk, probeert vele malen iets terug te doen, maar voor hem is er te weinig support. Een andere opvallende speler bij Oisterwijk is Maarten van Breugel, die in de 44ste minuut met buitenkant voet, de netten van Bladella laat trillen. Wij noemen zoiets  een weggeefgoal.
 
Na de thee zien we een furieus aanvallend Bladella, dat meteen na het fluitsignaal al een kans weet te creëren door Joep van de Ven. Een  minuut later is het wel raak, als natuurlijk Joris Hermans zijn derde goal weet te scoren: 3 – 1. Weer een  minuut later kan Nicky Buys ( die overigens een prima wedstrijd speelt ) de volgende treffer maken, maar helaas. In  minuut 68 is het wederom Bas v.d. Wielen, die door goed uitlopen een doorbraak van Oisterwijk kan voorkomen. Daarop wordt topscorer Joris Hermans vervangen door loopwonder Tommy Ansems en krijgt Anel Selimovic weer een kans voor open doel, waarbij het moeilijker is de bal over het doel te krijgen dan erin.
Na de 3 – 1 voorsprong zien we een onbegrijpelijke terugval van Bladella. Met nog een kwartier te spelen, is het Maarten van Breugel, die na een slaapsessie van de Bladellaverdediging, met een erg fraaie lob Bas v.d. Wielen kansloos laat: 3 – 2.
Mark Adams wordt nog gewisseld voor Dirk Reijnders, die aan de rechterkant  enkel mooie aanvallen laat zien, die echter weinig kansen opleveren. Voor de toeschouwers een opluchting dat de voorsprong over de streep kan worden getrokken en ook voor mascotte Chris Roest, die zijn eerste goal op het hoofdveld maakte.
 
Onze Tipmastboys  spelen op 4 mei wederom thuis tegen Dommelen.

Bladella Oisterwijk 3 - 2


 
www.bladella.nl
Gewoon een potje ballen, passjes geven, lichtjes bewegen, geen onderling contact. De senioren wilden wel eens weten hoe het voelde. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Een lekker potje voetballen mag sinds 1 juli weer, nu ook door 'Boven 18’. En de 55plussers gaat 'wandelvoetballen'. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na de laatste persconferentie van het kabinet afgelopen week en in overleg met de gemeente kan het bestuur mededelen dat zowel het… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Vanaf maandag 22 juni starten we met de nieuwe jeugdteams voor seizoen 2020-2021 tot en met 10 juli  Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven