Nieuws

F4: KAMPIOEN!!

19 april 2014
www.bladella.nl
Na 'n bloedstollend spannende kampioenswedstrijd in en tegen Casteren F1, die met 1-0 gewonnen werd, mag ook Bladella F4 zich kampioen noemen.

Onze jonge helden bekroonden op die manier een geweldig seizoen in een super spannende competitie waarin we tot in de laatste minuut de hete adem van SDO ’39 en Reusel  Sport / Faes Group in onze nek voelden. We lieten ons echter niet van de wijs brengen en de titel ging mee naar Bladel!
 
Tijd om onze jonge helden voor te stellen:
Jasper Ploeg:
Onze keeper die als een terriër over zijn doelgebied heerst. Als Jasper wat ouder zou zijn had Louis van Gaal geen keepersprobleem.
Max Bohncke:
Sierlijke aanvaller die niet alleen qua kapsel aan Pellè doet denken. Met zijn fijne techniek en hard schot laat hij elke week het net bollen.
Joran Bons:
Paul Scholes jr. die als een maarschalk waakt over zijn defensie. Met militaire precisie strooit hij de mooiste passjes naar zijn medespelers.
Jim Fischer:
Niet te passeren verdediger die met zijn snelle rushes ook aanvallend voor gevaar zorgt. De enige tegenstander die hem kan verslaan is zijn eigen humeur.
Melle van Gisbergen:
Onze pitbull die op tegenstanders jaagt alsof het loslopend wild is. Aan de bal slalomt hij met zijn elastieken benen diezelfde tegenstander helemaal tureluurs.
Jens Jansen:
Moderne box-to-box player die zowel voor als na de rust een complete marathon loopt. Met zijn verwoestende kanonskogel de nachtmerrie van menig doelverdediger.
Pien Kraaijvanger:
Onze tornado op de rechterflank die keer op keer de achterlijn haalt voor een messcherpe voorzet. Maakte tegen Reusel Sport het doelpunt van het jaar à la Maradona op het  WK ’86.
Nina Kraaijvanger:
Dribbelkoningin en doelpuntenmachine. Doet denken aan Messi met een paardenstaartje. Is op haar best wanneer haar tegenstander kop en nek groter is.
Hein Swaanen:
Grillige aanvaller die als een sluwe vos wacht op zijn kansjes. Wanneer zijn brommertje goed afgesteld is kan geen tegenstander hem nog afstoppen.
Staf:
Leo Bohncke:
Wiel Coerver van De Smagtenbocht  die van techniek training een feest weet te maken. Geestelijk vader van ‘de Tanari’ en alle andere truukjes die we dit jaar geleerd hebben.
Harm Bons:
Tactisch brein en erkend Meistermacher van de Bladella pupillen. Weet ons voor de wedstrijd met zijn peptalks altijd voor  200% scherp te krijgen.
Bennie van Gisbergen:
Architect van onze speelwijze die elke week een super opstelling weet neer te pennen in ‘Bennie’s boekje’. Kan met zijn tactische wissels wedstrijden doen kantelen.
Harold Swaanen:
Heeft zijn vaste positie naast het doel, steun en toeverlaat van onze keepers.  Als verslaggever zorgt hij wekelijks voor een fantastisch stuk over onze kanjers (bij VI zouden ze hem wel willen).
 
Sponsor Schoonmaakbedrijf Roefs:
Zorgt voor schone gebouwen net zoals wij van F4 bijna elke week ons doel schoon hielden. Na de kampioenswedstrijd kregen we van onze sponsor allemaal een mooie nieuwe Bladella rugzak met onze naam erop. Bedankt!!!
2014-04-26

F4 Kampioen 2014


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven