Nieuws

Die Meisterschaft fur D1

02 april 2014
www.bladella.nl
Daar sta je dan. De dag waarvan je wist dat hij ging komen was eindelijk daar.. De spelers van Bladella D1 zouden op deze prachtige zaterdag 29 maart de titel grijpen, na een seizoen 

waarin ze over het algemeen lieten zien de beste te zijn, maar ook af en toe billenknijpend naar de overwinning  zijn geschuifeld.
Wat is er nou mooier dan een thuiswedstrijd op het hoofdveld tegen DBS D1, uitgerekend de ploeg die voor de eerste (en voorlopig enige) verliespartij dit jaar heeft gezorgd. Revanchegevoelens ten top en een overwinning zou vele malen belangrijker en veelzeggender zijn dan de overwinning van de Meerveldhovenaren enkele maanden terug.
 
Helaas, op donderdag vonden de Valkenswaardse Bosuilen het nodig om de enige overgebleven ‘concurrent’ Dommelen te verslaan. Kampioen op het trainingsveld, en weg spanning voor de zaterdag…
 
Gelukkig deerde het alle vrienden, familieleden en kennissen, inclusief de voetbalvrouwen, van D1 niet om zaterdag toch af te reizen naar De Smagtenbocht om deelgenoot te zijn van een memorabele partij voetbal. Want memorabel mag het zeker genoemd worden, de manier waarop uk D1 geen spaan heel liet van de ploeg die vooraf toch licht gevreesd werd. Aan de hand van onze wervelwind Lotte vloog de ene na de andere bal binnen. Door doelpunten van Lotte, een penalty van Luuk (die werd neergehaald na een prachtige solo van Daan, Huib, Lotte voor haar 2e, Huib idem, Jorn, Lotte voor haar hattrick stond er een prachtige 7-0 ruststand op het bord. Na de pauze kwam onze back Floris op fantastische wijze opgestoomd, om de bal panklaar voor Luuk te leggen, de 8e was een feit. Onze 9e goal was voor Zem, die koelbloedig afwerkte, waarna ook Luuk zijn hattrick vol mocht maken. Tien goals in de kampioenswedstrijd, een ultieme revanche op DBS, die ook nog 2 goals mochten maken deze zomerse dag.
 
Na de wedstrijd werden de trainers en grensjager Veron op knappe wijze onder de douche geposteerd door het team. Erg verfrissend. Jammer dat de confetti momenteel nog steeds van de muur afgeschraapt wordt door de afdeling huishoudelijke dienst. Onze welgemeende excuses nog, maar promotie naar de hoofdklasse met D1 moet nou eenmaal gevierd worden.
 
En gevierd werd het, door de spelers uiteraard met een blauwe kaart en polonaise door de kantine. Dit alles werd gevolgd door een partijtje voetbal in de pannakooi. De trouwe aanhang van Bladella D1 vierde dit kampioenschap op geheel eigen wijze op het terras. Het weer zat ook nog eens mee. Typisch gevalletje “je krijgt wat je verdiend” denk ik zo. Nadat er gezamenlijk friet en een snack verorberd was, ging langzaam maar zeker ieder zijn weg. De spelers hebben ’s avonds tot in de late uurtjes feest gevierd bij de Lichtstoet of in het subtropisch zwemparadijs van Het Vennenbos.
 
Graag bedanken wij als begeleiding van D1 alle trouwe supporters voor hun steun dit seizoen. Blijf vooral zo doorgaan, want het seizoen is nog niet voorbij! Buiten de drie competitiewedstrijden tegen Gestel, Reusel Sport en Unitas wacht uiteraard ook nog de bekercompetitie, waarin we zijn doorgedrongen tot de laatste 8. Vanzelfsprekend gaan we voor niets minder dan de ‘dubbel’. Daarbij kunnen wij jullie steun erg goed gebruiken!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven