Nieuws

Bladella - Rood Wit V. 1-5

17 maart 2014
www.bladella.nl
De wedstrijd van de waarheid is uitgelopen op een deceptie. Nadat Ruud Leermakers (39e min) rood kreeg, buitte Rood-Wit de overtalsituatie optimaal uit door van 1-1 uit te lopen naar 1-5.

Vooraf werd al gesproken van de wedstrijd van de waarheid. Met nog zeven wedstrijden startte Bladella met een achterstand van drie punten op mede koploper Rood Wit Veldhoven.
 
In de 38e minuut kwam het kantelpunt in de wedstrijd. Bij een 1 – 1 stand kon Ruud Leermakers een doorgebroken speler alleen stoppen door hem vast te houden. Een rode kaart voor Ruud en uit de vrije trap een doelpunt voor Rood Wit.
 
De wedstrijd kende een levendig begin. De grote belangen zorgden voor twee elftallen die elkaar geen meter ruimte boden. Rood Wit was de iets makkelijker voetballende ploeg en kwam in de 6e minuut op voorsprong. Vinko Djulic kon vrij door de Bladella verdediging lopen en zodoende de 0 – 1 scoren.
Bladella reageerde furieus en er kwamen kansen voor Anel Selimovic en Tom Ansems. Ook Rood Wit kreeg kansen o.a. voor Jan van Hout, die een voortdurende plaag was voor de Bladella verdediging.
In de 22e minuut werd Joris Hermans aangespeeld. Hij kapte zich handig vrij maar zijn schot was een prooi voor Rood Wit doelman Mark Smulders.
In de 29e minuut kwam Bladella dan toch op gelijke hoogte. Joris Hermans was weer met de bal aan het jongleren. Via de kluts kwam de bal voor de voeten van Tom Maas die de bal in de uiterste hoek schoof: 1 – 1.
Hierna ging de strijd gelijk op tot de noodlottige 38e minuut. Ruud Leermakers hield een doorgebroken speler vast net buiten het strafschopgebied. Hij kon met rood vertrekken. De vrije trap werd over de muur gelepeld en de doorgelopen Michael Damman kon inkoppen en de stand op 1 – 2 brengen. Hierna werd nog een Rood Wit doelpunt afgekeurd wegens buitenspel en konden beide ploegen gaan rusten.
 
De 2e helft begonnen de Tipmast Boys met Joris Evers voor Dirk Reijnders. Rood Wit was de tweede helft blijkbaar begonnen met de intentie om het karwei snel af te maken want na zes minuten stond het al 1 – 5.
In de 47e minuut werd een voorzet door Michael Damman op waarde geschat en hij zorgde voor de 1 – 3. Twee minuten later was het weer raak toen een snelle Rood Wit aanval werd afgerond door Jan van Hout: 1 – 4.
Weer twee minuten later was het wederom Jan van Hout die uit buitenspelpositie de 1 – 5 liet aantekenen. Drie aanvallen leverde Rood Wit drie doelpunten op. Inmiddels was Niels Hendriks Tom Maas komen vervangen.
Rood Wit geloofde het verder wel en schakelde een paar tandjes terug. Bladella probeerde het nog wel maar kwam (man)kracht tekort om nog te kunnen scoren.
Mascotte Michiel de Jongh zag het allemaal met lede ogen aan.

De wedstrijd van de waarheid is uitgelopen op een deceptie voor Bladella. Het is zaak om snel de knop om te draaien want a.s. zondag wacht Oirschot Vooruit al weer. 
2014-03-17

Bladella - Rood Wit V.16 maart 2014


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven