Nieuws

'Gelukkig weer een strijdbaar Bladella'

13 maart 2014
www.bladella.nl
Het vaandelteam speelt zondag thuis een topwedstrijd tegen één van de koplopers, het Veldhovense Rood Wit. ‘Linesman’ John Daniëls is aan het woord.

De koppositie verdwijnt voor Bladella wat uit beeld. In de derdeklasse D zijn Rood Wit en RPC nu de koplopers. Bladella staat na weer een gelijkspel tegen Heeze drie punten achter. Aanstaande zondag is een mooie gelegenheid om het ietwat dof geworden blazoen weer op te poetsen en één van de koplopers beentje te lichten. ‘Linesman’ en ook Bladella-carnavalsprins ‘Mus d’n Urste’ geeft zijn mening.
 
Hoe heb jij de wedstrijd van zondag ervaren? Mocht Bladella blij zijn met dat ene punt of hadden het gewoon drie moeten zijn?
Ik zag gelukkig weer een strijdbaar Bladella. Voor rust waren we echt wel gelijkwaardig aan de tegenstander Heeze. Na rust waren we over het algemeen de betere ploeg. Toen we op een 1 – 0 achterstand kwamen bleven we er in geloven. Ik meen daarom eigenlijk dat we gewoon drie punten mee naar huis hadden moeten nemen.
 
Waarom denk je dat Bladella na de winterstop minder makkelijk punten pakt dan ervoor?
Voor de winterstop speelden we heel wat wedstrijden als een frisse ploeg. We hadden ook weinig blessures. De drive was prima en daarmee dwing je dan ook wel eens geluk af. Na de stop was het inderdaad allemaal wel wat minder. Daarvoor waren verschillende redenen. Gelukkig heb ik zondag de juiste instelling en ook de goede wedstrijdmentaliteit weer gezien. Daarom meen ik te mogen stellen dat de punten er de komende wedstrijden weer aan gaan komen.
 
Wat moet er gebeuren om weer aan de top van de derde klasse te komen?
Simpel, dan moeten er weer wedstrijden gewonnen worden. We moeten er gewoon met zijn allen voor de 100% voor gaan. Daarbij is het wel belangrijk niet tegen nog meer gele kaarten op te lopen. Die leveren alleen maar ongemakkelijke en helemaal onnodige schorsingen op.
 
Jij werd twee weken geleden Prins Mus d’n Urste en hield de steek nog een paar dagen op. Beviel het zo goed?
Ja, dat was een mooie verrassing om een keer als Prins Mus d’n Urste van Bladella te mogen optreden. Ik neem aan dat mijn adjudant zich ook goed heeft vermaakt. Zaterdag waren we bij de Muggen in Den Herd op bezoek geweest. Daar hebben we ook veel leuke reacties gehad, van die Muggen. Ha, ha.
 
Hoe is de uitslag komende zondag tegen Rood Wit en waarom denk je dat?
Ik denk dat de eindstand 2 – 0 voor ons zal zijn. Wij hebben tegen Rood Wit nog wat goed te maken. Als we op de standenlijst naar boven willen zullen we wel drie punten moeten pakken. Dan hebben we ook nog alles in eigen hand!!!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven