Nieuws

‘De aanvoerder staat centraal’

07 maart 2014
www.bladella.nl
Deze week, van 3 t/m 9 maart, staat het betaald voetbal in het teken van het project ‘De Aanvoerders’. De KNVB wil deze actie ook onder de aandacht van de amateurverenigingen brengen.

Als kick-off droeg Robin van Persie op 5 maart tijdens de wedstrijd Frankrijk – Nederland de speciale aanvoerdersband van ‘De Aanvoerders’.



In dit weekend volgen alle andere aanvoerders van clubs uit de Eredivisie en Jupiler League zijn voorbeeld en worden er verschillende acties georganiseerd om aanvoerders te werven.
 
De KNVB ondersteunt ‘De Aanvoerders’ en roept amateurverenigingen op om ook mee te doen. Deze informatie bereikte ons te laat voor een concrete actie maar het lijkt een open deur om op te roepen respect te tonen voor de aanvoerders van onze teams. Zij dragen in en buiten het veld, met anderen, de verantwoording voor een goed, sportief en plezierig verloop van het voetbalgebeuren.
 
Een oproep dus aan alle voetballende leden om hun aanvoerder ook actief te steunen in zijn, of haar, taak en klaar te staan om als hij of zij uitvalt de plaats in te nemen.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven