Nieuws

Machteloos Bladella lijdt wederom puntverlies.

24 februari 2014
www.bladella.nl
Helaas voor de teruggekeerde Niels Hendriks, weet Bladella de drie punten niet in eigen huis te houden. De verdediging speelde matig en dacht af en toe dat het 6 december was.

De als leeuwen vechtende Unitasspelers kregen eigenlijk te weinig.
Vooral de eerste helft was een duel der gemiste kansen. Het zou zomaar 3 – 5 geweest kunnen zijn. Dat het tenslotte uitdraaide op een 2  - 2  gelijkspel, is vooral sneu voor Unitas, dat eigenlijk meer verdiende.
 
Al na acht minuten komt de supersnelle Rik Strijbosch in balbezit. Hij ziet de Bladellaverdedigers niet staan, krijgt, waarschijnlijk tot zijn eigen verbazing,een vrijgeleide tot voor het Bladelladoel en kan ongehinderd de bal binnen schuiven: 0  -  1.
Enkele aanvallen van Bladella leiden tot niets en we moeten wachten tot de 27ste minuut als Pim van Erp een schot op het Unitasdoel kan lossen. Bladella probeert wel aan te dringen maar veel kansen ontstaan er niet. Teun Grimbergen, de rechtsback van Bladella, heeft een zeer moeilijke middag met een tegenstander, die hem dikwijls te snel af is. De thuisclub heeft niets te klagen dat de voorsprong van Unitas niet vergroot wordt. Drie man, vrij voor de goal, vergeten de bal binnen te tikken, nadat de verdediging van Bladella tevergeefs heeft geprobeerd, de buitenspelval op te zetten. Toch wordt het voor rust nog gelijk als Joris Hermans na een prima pass van Anel Selimovic de bal in het doel weet te krijgen: 1  -  1. Unitas krijgt nog diverse kansen voor de thee, maar gelukkig voor Bladella, blijft de club een achterstand bespaard.
 
In de 50ste minuut geeft Bladella weer een cadeautje weg. De gelukkige is ditmaal  Ruud Heesbeen, die niets anders hoeft te doen dan de bal in het Bladelladoel te schuiven: 1  -  2. In  minuut 55 wordt Mark Adams de nieuwe verdediger van Bladella.  De anders altijd zo solide Cas Vosters wordt vervangen. Ook de moe gespeelde Niels Hendriks, die mag terugzien op een verdienstelijk heroptreden, wordt gewisseld voor Dirk Reijnders.
Rik Strijbosch blijft een plaag voor Bladella, met zijn snelheid als wapen. Met een derde wissel, waarbij routinier Geert van Overbeek, de immer hardwerkende Tom Ansems komt vervangen probeert de Bladellacoach het tij nog te keren.
De mannen van Unitas vechten echter als leeuwen, om hun voorsprong uit te breiden of in ieder geval te consolideren. Des te pijnlijker is het voor hen, dat ze hun voorsprong toch nog uit handen moeten geven.
In de 89ste minuut wordt Joris Hermans tegen de grond aan gewerkt, waardoor de scheidsrechter niets ander kan doen dan de thuisclub een penalty toe te kennen. Deze wordt door Ruud Leermakers verzilverd, die daarmee de 2 -  2 aantekent.
 
De Tipmastboys ontketenen nog een klein slotoffensief, maar de toeschouwers, inclusief mascotte Lenne Hakkens, zijn van mening dat deze stand maar zo moet blijven.
De week na het carnavalsgedruis spelen we de moeilijke uitwedstrijd tegen Heeze.
2014-02-24

Bladella - Unitas '59 2-2 23-02-2014


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven