Nieuws

Jasper van Hoof: 'We moeten durven voetballen!!'

20 februari 2014
www.bladella.nl
Na de winterstop loopt het met Bladella 1 niet soepel. Afgelopen zondag werd er in Diessen onverwacht maar niet onterecht met 3 – 1 verloren.

Een moeizame start na de winterstop
De lijstaanvoerder liet het afweten. Tot de rust bleef de stand dubbel blank maar door verdelingsfouten kwam RKDSV op voorsprong. Bladella bleek niet in staat het tij te keren. Alle reden om coach Jasper van Hoof te polsen. Wat was er aan de hand en hoe wil hij het team weer op de rails krijgen?
 
Bladella liet het afgelopen zondag op alle fronten afweten. Is dat terechte conclusie?
Dat het niet zo soepel zou lopen, daarmee ben ik het niet helemaal eens. In de wedstrijden tegen Bergeijk en GSBW moeten we in de eerste helft beter met onze kansen omgaan. Dan wordt het voor ons zelf een stuk makkelijker. Tegen Valkenswaard hebben we 45 minuten heel goed gevoetbald en was iedereen lovend over Bladella.
We zijn dit seizoen een andere weg ingeslagen en die weg gaat met ups en downs. Vóór de winterstop hebben we ook wedstrijden gewonnen die we gelijk hadden kunnen spelen of zelfs hadden kunnen verliezen. En in de wedstrijd tegen RKDSV wilde de jongens echt wel, maar het lukte allemaal niet. Dat kan ook wel eens gebeuren.
 
Welke redenen waren er voor de nederlaag? In hoeverre zijn die incidenteel?
Op dit moment zijn we verwend bij Bladella. We hebben pas twee keer verloren. We hebben laten zien dat we van iedereen kunnen winnen, maar ook net zo goed kunnen verliezen. In deze competitie is het belangrijk dat we iedere week top zijn, dan kunnen we de punten in Bladel houden. Als dat niet het geval is kan het zomaar gebeuren dat de tegenstander de punten meeneemt. Iedereen traint goed en met veel plezier. Het is wel belangrijk dat we constanter worden.
 
Wat kan en moet er anders in de wedstrijd tegen Unitas van komende zondag?
Uit tegen Unitas hadden we het erg lastig. Ik verwacht zondag weer een moeilijke wedstrijd. Het is belangrijk dat we durven voetballen en vertrouwen in elkaar hebben. Dan kan Bladella heel goed voetballen.



 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven