Nieuws

Een dankavond voor Bladella-sponsoren

04 februari 2014
www.bladella.nl
Zaterdag 1 februari was het clubhuis geopend voor de sponsoren van Bladella. Aan hen werd een geslaagde feestavond aangeboden als dank voor hun zeer gewaardeerde steun.

De sponsorcommissie werd in het openingswoord door voorzitter René Walenberg aan de aanwezigen voorgesteld. Behalve voorzitter Jacco van der Net, ondernemer, jeugdleider bij Bladella, vorig jaar geëerd als clubman van het jaar, stapten Jan Brekelmans, Marcel Bontjer, Perry Lavrijsen en Guust Wijnen naar voren. Vooral de laatste had veel sponsoren benaderd met de vraag of ze deze avond aanwezig wilden zijn.
 

Na de inleiding, de gepaste trots en de dankwoorden van de voorzitter was het woord aan hoofdtrainer Jasper van Hoof. Hij was met een aantal spelers en leiders  van de selectie aanwezig in het nieuwe reservetenue, in het paars, van Bladella 1 met duidelijk de opdruk van hoofdsponsor ‘De Tipmast’. Als opwarmertje van de avond organiseerden zij een ’Petje op petje af-quiz’ met de aanwezigen. Vijftien vragen over de selectie van Bladella zorgden voor een fikse schifting en het bedrijf Swabo waar Leo Bohncke, oud-Bladella-speler en Jürgen Swaanen het bewind voeren, werd de winnaar. Zij kunnen op één of andere manier (teamtrainingssessie, feestavondje) gebruik maken van de diensten van de selectie.
 

Daarna was het de beurt aan de muziek. Uit Valkenswaard kwam de achtkoppige band (Z)ode aan de Dijk. Met de Bladelse Peer Vosters als zanger brachten ze een ode aan de immens populaire band De Dijk en natuurlijk zanger Huub van der Lubbe. In de pauze tussen de optredens van de band kwam Sem van den Borne als ‘Danny de dompteur’ aan het woord. Al snel had hij de lachers op de hand. En daarna was er natuurlijk alle  ruimte om te ‘netwerken’. Tot in de late uurtjes bleef het gezellig in het clubhuis waar beheerder Peter van der Heijden en de vrijwilligers voor een natje en een droogje zorgden. En het moet gezegd, de hapjes van ‘De Tipmast’, die geserveerd werden, mede door eerste elftalspeler Dirk Reijnders, werden erg gewaardeerd.
 
Zo dankte Bladella zijn sponsoren en de club hoopt nog jaren op de steunpilaren van de vereniging een beroep te kunnen doen.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven