Nieuws

Bladella verstevigt koppositie

27 januari 2014
www.bladella.nl
De uitwedstrijd in Valkenswaard werd vooraf gegaan met een minuut stilte ter nagedachtenis van Bladella icoon Frans Seuntjens. Sooi Voets overleed afgelopen vrijdag op 77 jarige leeftijd.

Hattrick Joris Hermans te veel voor Valkenswaard.
 
In de eerste helft was Bladella op alle fronten de betere van Valkenswaard. Met fris en aanvallend voetbal werd Valkenswaard teruggedrongen. Dit resulteerde in de 2e minuut al in een kans voor Joris Hermans, die alleen voor de keeper verscheen. Deze kon echter nog redding brengen. In de 17e minuut was het wel raak. Op aangeven van Tom Maas kopte Joris Hermans de bal fraai in het doel. 0 – 1. In de 22e minuut was het wederom Joris Hermans die een fraaie voorzet van Dirk Reijnders binnen schoot. 0 – 2. In de 33e minuut kreeg Joris Hermans rond de middenlijn de bal. Hij kon vrij op het Valkenswaard doel afgaan en ook de keeper was voor hem geen probleem: 0 – 3. Vlak voor rust kreeg Anel Selimovic nog een enorme kans maar hij mikte net te hoog. Uit de daaropvolgende aanval kon Valkenswaard iets terugdoen via Jordi van Meurs, die een voorzet binnen knalde 1 – 3.
 
Na rust was het spelbeeld volkomen anders. Valkenswaard was feller en gevaarlijker. In de 47e minuut werd Jordi van Meurs binnen de lijnen gehaakt en de toegekende strafschop werd door hem zelf benut. 2 – 3. Valkenswaard bleef de betere ploeg. Bladella kon er niet meer uitkomen en hield met kunst en vliegwerk het doel verder schoon.
Van Overbeek kwam Dirk Reijnders vervangen. In de 76e minuut kwam Mvubu voor Joris Evers en in de 89e minuut kwam Dennis Swaans voor Nicky Buis. In blessuretijd kreeg eerst Joris Hermans nog een enorme kans, waarbij hij net te lang treuzelde en daarna schoot Valkenswaard-spits Jordi van Meurs nog in vrije positie in het zijnet.
Wat in de eerste helft nog leek op een gemakkelijke te behalen overwinning werd bijna nog weggegeven.

Volgende week speelt Bladella thuis tegen onze vrienden uit Bergeijk.


2014-01-27

SV Valkenswaard - Bladella 2 - 3 26 januari 2014


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven