Nieuws

Bladella verliest eerste punten in thuiswedstrijd

19 januari 2014
www.bladella.nl
De eerste wedstrijd na de winterstop is geëindigd in een teleurstellend gelijkspel. De Tipmast Boys beginnen goed, maar laten een wilskrachtiger GSBW een verdiend punt meenemen.

Mede door de afwezigheid van de routiniers Geert van Overbeek en Ruud Leermakers, kunnen de Tipmast Boys het spel niet maken en profiteert een hard werkend GSBW van de gelegenheid.
 
Bladella begint prima aan de wedstrijd en laat goed positiespel zien. Het resultaat is er dan ook naar. Reeds in de 8ste minuut noteren we de 1 – 0 voorsprong, als Joris Hermans een mooie steekpass van Joep van de Ven afrondt. Het eerste kwartier heerst Bladella, krijgt dus kansen, vooral via de rechtervleugel, waar Teun Grimbergen en Joris Evers diverse goede voorzetten afleveren, helaas zonder resultaat.
We zien nog enkele kansen o.a. van Anel Selimovic en Joris Evers. Op het middenveld strooit Joep van de Ven met goede passes, maar telkens stranden de pogingen.
In de 33ste minuut zien we eigenlijk de eerste echte kans van GSBW, na een voortreffelijke aanval via de twee pijlsnelle en gevaarlijke vleugelspitsen Melvin de Laat en Fabian Misidjan. Deze laatste blijft voor gevaar zorgen in de Bladelladefensie. In deze fase van de wedstrijd heeft GSBW moeite om goed uit te verdedigen en zou Bladella dus eigenlijk de score moeten verhogen. De bal gaat er echter niet in. De mannen uit Goirle putten hieruit moed en worden sterker en sterker. Op basis van de kansen had Bladella in de eerste helft zeker meer moeten scoren.

De tweede helft laat zien dat GSBW meer in zijn mars heeft dan de stand op de ranglijst doet vermoeden. Direct na de wissel van Dirk Reijnders voor Ard Kneefel, zien we een prima schot van de Goirlenaars op de paal belanden. Het harde werken van GSBW wordt beloond als in de 85ste minuut Melvin de Laat de bal krijgt, even kijkt, en een mooie lob aflevert, die hoog achter keeper Paul Dijkmans in de touwen verdwijnt: 1 – 1. De verdiende gelijkmaker. Op de valreep krijgt Dirk Reijnders nog een kans maar de bal gaat rakelings naast. Het zou wel mooi, maar niet verdiend geweest zijn. Mascotte Ward van Herk ziet hierna een dolgelukkig GSBW, dat het puntje, op basis van wilskracht en werklust koestert.
2014-01-20

Bladella - GSBW 19 januari 2014


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven