Nieuws

'Op naar een mooie tweede seizoenshelft!!'

17 januari 2014
www.bladella.nl
Zo, de winterstop zit erop en we gaan beginnen aan het tweede deel van de competitie tegen GSBW. Pim van Erp, een vaste waarde op het middenveld, kijkt mee vooruit en ook terug.

De vraag is natuurlijk hoe de teams de afgelopen voetballoze weken zijn doorgekomen. En we zijn benieuwd naar de krachtsverhoudingen op dit moment. Blijft Bladella aan kop en hoe is de tegenstand van bijvoorbeeld RPC en Rood-Wit om maar een paar concurrenten te noemen? En voor zondag: hoe staat het er bij GSBW voor?

Heb jij een verklaring voor de prima prestaties van Bladella 1 tot nu toe?
Na een zwaar vorige seizoen was het aan het begin lastig in te schatten hoe we ervoor stonden. Maar we leefden van wedstrijd tot wedstrijd, we hadden succes en dit resulteerde zelfs in een periodekampioenschap. Klasse!! We hebben dit seizoen veel punten gepakt door, onder andere, het harde werken. De organisatie stond vaak goed. Dat blijkt uit het kleinste aantal tegendoelpunten in onze klasse. Om dit vol te houden is het belangrijk dat we als ploeg fit blijven en moeten we oppassen voor schorsingen. Hopelijk kunnen we hiermee onze koppositie zo lang mogelijk vasthouden.
 
Welk verschil zie je in spelopvatting en ook in beleving vergeleken met vorig seizoen?
Om te beginnen was het niveau van de tegenstanders vorig jaar een stuk hoger. Daardoor was het moeilijk onze wil aan de tegenstanders op te leggen. Dit seizoen is er echt het geloof om te winnen en daadwerkelijk wedstrijden over de streep te trekken. Er wordt hard voor elkaar gewerkt en dat zie je ook terug in de resultaten.
 
Ben je tevreden over je plaats in het team? Waar kun jij nog beter worden?
Ik ben erg tevreden met mijn plek als verdedigende middenvelder. Maar naast het verdedigende werk zou ik nog belangrijker kunnen worden in aanvallend opzicht. Verder moet ik er op letten dat mijn passing altijd secuur is. Daarin is altijd nog verbetering mogelijk.
 
Herinner je je de wedstrijd uit tegen GSBW?  Wat is je bijgebleven?
Dit was een wedstrijd waarin we met 0-2 wonnen. Het was de eerste competitiewedstrijd waarin ieder team nog zoekende is. Je weet nog niet hoe je er voor staat tegenover andere ploegen. Dankzij sterk aanvallend spel behaalden we een zeer verdiende overwinning. Om de concurrenten voor te blijven zullen we dit dus komende zondag weer moeten laten zien.


 
Durf je voor komende zondag een voorspelling te wagen? Waarom die uitslag?
Jazeker, ik voorspel  een 2-0 overwinning om zo goed uit de startblokken te komen voor de tweede seizoenshelft. Er is nog genoeg ruimte voor groei in deze ploeg en daarom verwacht ik ook de we deze positieve lijn zullen doortrekken. 


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven