Nieuws

Volop activiteiten

28 december 2013
www.bladella.nl
Vrijdag 3 januari staat de extra algemene leden-vergadering gepland voorafgaande aan de nieuwjaarsreceptie. Maar ook op de (kunstgras) velden is volop bedrijvigheid.

Nieuwjaarsreceptie 19:30 uur
Op de eerste vrijdag van het nieuwe jaar gaan de kantinedeuren weer open om elkaar alle goeds voor het nieuwe jaar te wensen. De voorzitter blikt even terug op het gelopen jaar en kijkt vooruit op wat 2014 ons zou kunnen gaan brengen. Tijdens deze informele bijeenkomst worden niet minder dan 13 jubilarissen in de bloemen gezet. Uitzonderlijk daarbij is het 70 jarig lidmaatschap van Bladella’s oudste lid Piet Daniëls (85 jr.). Dat verdient uiteraard extra aandacht.
 
Algemene LedenVergadering 19 uur
Voorafgaande aan de Nieuwjaarsreceptie wordt een ledenvergadering gehouden. Daarin wordt aan de leden goedkeuring gevraagd voor het eerder gepubliceerd reglement ‘Normen & Waarden’ en wijzigingen van de statuten. Lees daarover meer in de eerder op deze site geplaatste uitnodiging.


 
Ter Leede
Na het eclatant succes van vorig jaar bivakkeert de vrouwenselectie van Ter Leede (Sassenheim) van 2 t/m 4 januari opnieuw bij onze hoofdsponsor ‘De Tipmast’. Voor hun wintertrainingsstage is dit getalenteerd 30-tal vrouwen/meisjes ook weer bij Bladella te gast. Ter Leede VR1 speelt in de landelijke topklasse en VR2 in de hoofdklasse, zeg maar op het hoogste amateur vrouwenvoetbalniveau in Nederland.
Vorig jaar speelde VR1 het Belgische Zulte Waregem (toen nog in BeNe-competitie) van de mat (6-1) en hun 2e won met 3-0 van hoofdklasser Prinses Irene. Ter Leede VR1 speelt deze keer (zaterdagmiddag 3 januari a.s. om 14:30) bij Bladella tegen het sterke Belgische SK Lierse, wat uitkomt in de BeNe-league. Topvrouwenvoetbal dus bij Bladella! Een B-selectie van Bladella fungeert om 12:30 uur als sparringpartner voor het reserve team.



Clinic
Om wat terug te doen voor Bladella’s gastvrijheid biedt Ter Leede de vrouwen/meisjes van Bladella weer een trainingsclinic aan. Deze leerzame training viel vorig jaar goed in de smaak. Deze, vooral op techniek geënte, training staat gepland op vrijdag 3 januari aanvang 16 uur en wordt verzorgd door Ter Leede hoofdtrainer Wim Bouckaert. Belangstellenden dienen zich voor 30 december aan te melden.

RKDEO en Goudswaardse Boys
Drie teams van RKDEO uit Nootdorp en de selectie van Goudswaardse Boys maken zaterdag 4 januari voor hun trainingskamp ook gebruik van De Smagtenbocht. RKDEO is een van de grootste sportverenigingen van Haaglanden. Dat vaandelteam degradeerde vorig seizoen uit de 1e klasse in West II.
Uit Zuid Beverland, gemeente Korendijk, komt een selectie van 30 man zich voorbereiden op de 2e helft van de competitie. Het vaandelteam van Goudswaardse Boys speelt in de zaterdag 4e klasse (West II).
 
Programma
do. 2 jan.
 
  13:00 uur
  19:30 uur
Training Ter Leede
Training Bladella selectie
vr. 3 jan.

 
 
 
  10:00 uur
  16:00 uur
 
  19:00 uur
+19:30 uur
Training Ter Leede
Voetbalclinic t.b.v. Bladella vrouwen/meisjes
    (onder voorbehoud)
Algemene Ledenvergadering (Normen & Waarden)
Nieuwjaarsreceptie Bladella
za. 4 jan.


 
  10:00 uur
  11:15 uur
  12:30 uur
  14:30 uur
Training RKDEO
Training Goudwaardse Boys
Ter Leede VR2 - Bladella B-selectie
Ter Leede VR1 - SK Lierse VR1


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven