Nieuws

Extra algemene ledenvergadering vrijdag 3 januari

21 december 2013
www.bladella.nl
Het bestuur van Bladella nodigt haar leden uit voor de eerder aangekondigde extra algemene leden-vergadering voorafgaande aan de nieuwjaarsreceptie op vrijdag 3 januari aanvang 19:00 uur.

UITNODIGING

18:45 u
19:00
19:30
kantine open
Algemene LedenVergadering
aanvang Nieuwjaarsreceptie
 
Het bestuur vraagt haar leden om in te stemmen met de voorgestelde wijzigingen in de statuten en tevens het reglement “normen en waarden” vast te stellen. Deze gaan gelden als referentiekader voor de door het bestuur zelf (of de door haar  aangewezen organen) bij overtreding toe te passen sancties.
 
Als de ALV instemt met de vernieuwde statuten en het reglement “normen en waarden” wordt daarmee het kader vastgesteld om het beleid, gepresenteerd op de reguliere ALV van 6 september j.l., te kunnen uitvoeren.
Daarbij is er wel een belangrijke wijziging doorgevoerd, aangedragen door een lid die gereageerd heeft op het voorstel wat op onze site is gepresenteerd.
 
De voorgestelde aanpassing is dat het bestuur een speciale “commissie normen en waarden” in het leven roept, waarbij een lid van de vereniging, dat door het bestuur is geroyeerd, in beroep kan gaan. Op deze wijze is er in de ogen van het bestuur een werkbare situatie gecreëerd die recht doet aan zorgvuldige weging van belangen bij het toepassen van de zwaarst mogelijke straf, namelijk royement. 
 
Het bestuur stelt voor om deze commissie te laten bestaan uit 3 personen waarbij er altijd sprake is van een unaniem besluit, dan wel een besluit met 2/3 van de uitgebrachte stemmen. De betreffende commissie dient wel altijd tot een uitspraak in zake het beroep te komen.
 
Agenda
  1. Opening door de voorzitter
  2. Toelichting van de voorzitter op de voorgestelde besluiten
  3. Vaststellen van het reglement “normen en waarden
  4. Vaststellen wijzigingen van de statuten  zoals deze in concept door de notaris zijn voorbereid. Opdracht aan het bestuur om te komen tot een commissie “normen en waarden” die in geval van royement het eventuele  beroep van het lid dit beroep in behandeling neemt daarin een besluit neemt.
  5. Sluiting
Aansluitend vangt de Nieuwjaarsreceptie aan.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven