Nieuws

Gemakkelijke overwinning bij Dommelen 0 - 4

09 december 2013
www.bladella.nl
Bladella heeft zijn koppositie met verve verdedigd. Dommelen kreeg tegen het goed spelend Bladella weinig kansen, terwijl Bladella maar liefst 4 keer wist te scoren.

Mascotte Menno van Rooij zag dat het goed was.
 
In de eerste helft was Bladella veel sterker dan Dommelen. Reeds in de 2e minuut was het raak. Joris Hermans werd aangespeeld, hij kapte zich keurig vrij en zijn schot was onhoudbaar voor de Dommelen doelman: 0 – 1. De meegereisde Bladella supporters gingen er eens goed voor zitten. Er kwamen kansen, veel kansen zelfs voor Bladella. Eerst voor Joris Evers, toen voor Joris Hermans en even later weer Hermans, die via een weergaloze actie van Tom Maas vrij voor de keeper werd gezet. Het was wachten op de volgende treffer.
Die kwam in de 18e minuut toen een prima aanval van Bladella door Joep van de Ven via de paal werd ingeschoten: 0 – 2.
In de 27e minuut kwam Dommelen gevaarlijk door en het schot op doel kwam op de hand van Teun Grimbergen. Deze mocht met rood vertrekken en Dommelen mocht een penalty nemen.
Aanvoerder Mark van de Palen schoot hard in, maar met een fabuleuze reactie stopte doelman Paul Dijkmans de bal. Kort hierna werd Joris Evers alleen voor de keeper gezet door Joris Hermans, maar Evers aarzelde net iets te lang, zodat een verdediger in kon grijpen. Even later kwam Bladella goed weg toen Chris Beeks uit een corner uit vrije positie net over kopte.
 
In de tweede helft kwam Dommelen wat opzetten, maar het gevaar kwam van Bladella bij uitvallen. In de 52e minuut werd de ongrijpbare Joris Hermans in het strafschopgebied onderuit gehaald. Uit de toegekende penalty schoot Anel Selimovic echter hoog over. In de 61e minuut was het wederom Joris Hermans die binnen de lijnen werd gevloerd wat wederom een strafschop opleverde en een tweede gele kaart voor Koen Schellens.
Ruud Leermakers gaf de doelman geen enkele kans: 0 – 3. Even later kopte Dommelen aanvaller Rowan van Nunen op de paal.
In de 68e minuut was het Ard Kneefel die in het 16-meter gebied onderuit werd gehaald. Wederom een strafschop waarbij Anel Selimovic nu wel onberispelijk raak schoot: 0 – 4. De wedstrijd was beslist en bij de Tipmast-boys kwamen Lars Pijnenburg en Mvubu in het veld voor Joep van de Ven en Joris Hermans. Vlak voor tijd kwam Mark Adams nog voor Ard Kneefel maar gescoord werd er niet meer.
 
Hierdoor behaalde het goed spelende Bladella een verdiende overwinning en kan het zich opmaken voor de laatste wedstrijd voor de winterstop, komende zondag thuis tegen Acht.

verslag Dommelen - foto's Trompettercup
2013-12-09

Dommelen - Bladella 0 - 4


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven