Nieuws

F2 najaarskampioen!

05 december 2013
www.bladella.nl
Zelfs ongeslagen kampioen, de helft van de F2 spelers zijn zelfs 4 maal achter elkaar kampioen geworden. Zover wij hebben kunnen achterhalen is dat een ongeëvenaarde prestatie.

Dit team is in korte tijd een geoliede machine geworden die techniek, tactiek en grote inzet moeiteloos kan combineren.
Laten we ze maar eens een voor een voorstellen;
 
Nigel Tielemans
Onze vaste keeper die opvalt door zijn katachtige reflexen en zonder enige terughoudendheid iedere bal voor de voeten van de tegenstander wegplukt.
 
Milan van Lierop
Laatste man, is door zijn snelheid en inzicht amper te passeren, kiest zijn momenten waarin hij doorstoomt naar de goal van de tegenstander, pikt zo zijn goaltjes mee.
 
Kees Box
Veelal op het middenveld te vinden waar hij de tegenstander opjaagt en ballen afpakt, harde werker, goede inzet en toenemende techniek. Zorgt vooral dat andere kunnen scoren.
 
Timme Groenen
Handige en technische voetballer, schuwt het duel niet, snel in de “omschakeling”, strooit door tactisch inzicht moeiteloos met nuttige passes.
 
Gijs Fiers
Technische voetballer, passeert vooral met zijn schijntrap gemakkelijk, schiet door zijn tweebenigheid snel en pikt zo regelmatig een goaltje mee.
 
Jelle de Kort
Razend snel, schud met flitsende bewegingen tegenstanders van zich af en weet daarna met bal aan de voet snelheid te houden. Scoort door zijn verwoestend schot gemakkelijk.
 
Sjoerd Meijer
Fysiek sterke voetballer, door zijn krachtige ‘kapbewegingen” niet van de bal te krijgen. Multi inzetbaar, door een knoerthard schot een groot scoringsvermogen.
 
Mats van Herk
Een niet te passeren verdedigende middenvelder, onuitputtelijke energie waarmee hij onverzettelijkheid met een toenemende techniek en schotkracht combineert.
 
Teun de Kort
Onze topscoorder, een spits met een “neusje voor de goal”. Door zijn kiezelhard schot, korte draai- en passeerbewegingen de schrik voor iedere verdediging.
 
Aanstaande zaterdag, 7 december, worden ze gehuldigd met o.a. een rondrit door Bladel;  “op de platte kar”!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven