Nieuws

... de laatste loodjes voor de laatste lootjes ...

28 november 2013
www.bladella.nl
Een aantal jeugdleden zijn nog volop bezig met de Nieuwjaarsloterij. Morgen, zaterdag 30 november, (vóór de middag) is de laatste gelegenheid dat de loten afgerekend kunnen worden.

Nieuwjaarsloterij loopt als een trein!
Spelers van de E, D en C verkopen jaarlijks ‘verplicht’ (*) loten. Dat als tegenprestatie voor de opvang en begeleiding die genoten wordt. Bij Bladella kunnen de leden gebruik maken van uitstekende faciliteiten. Het contributiebedrag kan door deze financiële actie laagdrempelig worden gehouden.
De E, D en C-spelers/speelsters doen jaarlijks hun best om met deze loterij de Bladella kas op peil te houden. Die zijn dus goed bezig!
De vijf beste verkopers, krijgen als beloning de wedstrijd van PSV tegen het AZ van onze Roy Beerens op zaterdag 25 januari (20:45 u) aangeboden. Ook ontvangen de mannekes van het E- en D-team die de meeste loten verkopen een prijs!
 
Werk NÚ de Nieuwjaarsloterij af
Het is wel de bedoeling dat de verkochte boekjes zo snel mogelijk ingeleverd worden. Zaterdag is de laatste gelegenheid dat de loten afgerekend kunnen worden in de bestuurskamer op het sportpark. (vóór de middag).
Alvast iedereen bedankt: voor de inspanningen om de loten aan de man/vrouw te brengen. Dank aan de sponsoren voor de prachtige prijzen en dank aan de gulle kopers namens onze jeugd!
 
*) In de Algemene Ledenvergadering van v.v. Bladella op 25 juni 2010 hebben de leden besloten dat van jeugdleden ook geëist mag worden dat zij zich ook op een andere wijze inspannen voor de vereniging. Daarom is besloten dat van betreffende jeugdleden, die zich niet inzetten om minimaal 25 loten te verkopen, een extra contributiebijdrage van maximaal 25 euro zal worden geïnd. Dit op grond van artikel 5 van het hoofdstuk ‘rechten en plichten’ van de statuten van de vereniging.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven