Tipmast Boys fier aan kop, F2 al kampioen!

22 november 2013
www.bladella.nl
Het vaandelteam en het 8e staan bovenaan en VR1 en het 2e nog net niet (en/of ‘niet meer’...) Bij de jeugd is F2 de eerste (najaars)kampioen! (proficiat!)

Tipmast Boys
De blauwwit supporters komen dit seizoen volop aan hun trekken. Wekelijks wordt de loftrompet geblazen over de passie waarmee telkens gestreden wordt. Na de kansloze exercitie vorig seizoen in de 2e klasse, heeft deze groep nu o.l.v. Jasper van Hoof de strijdvaardigheid weer hervonden. Viel toen het dubbeltje vaak de verkeerde kant op, nu lijkt (bijna) alles mee te zitten. Maar dat wordt wel afgedwongen door de tomeloze inzet waarmee nu telkens de strijd wordt aangegaan. Tegen RPC, afgelopen zondag, zat het weer niet tegen. Een sterk RPC oogde, zeker voor rust, gevaarlijker, maar de vaandeldragers wisten telkens na een achterstand - met twee aanvallen uit ‘t boekje - terug te komen. De winnende goal uit de toegekende strafschop op het eind bracht elk blauwwit hart in verroering! Opnieuw een spannende en spectaculaire voetbalpot waar de toeschouwers van hebben kunnen genieten. Zondag wordt een inhaalprogramma afgewerkt. Bladella is vrij. Volgende week in Oisterwijk wordt een nieuwe aanval op onze koppositie gepleegd.

Klik hier voor de stand van de interne competitie (senioren)
 
F2 najaarskampioen!
Met nog twee duels te gaan wist afgelopen zaterdag F2 met een klinkende 19-1 overwinning het eerste najaarskampioenschap binnen te halen. Achtervolger ZSC staat al op 6 punten. De kanjers van Peter Fiers, Ruud Groenen, Camiel de Kort spelen nog tegen rodenlantaarndrager Vessem en tegen Bergeijk. Het feest kan beginnen! Proficiat!
 
Hieronder de teams die ook nog in de race zijn voor een (najaars-)kampioensfeestje!
F9

 
deelt de kop met ZSC F3, dat al een potje meer speelde. Nog 3 partijtjes te spelen (tegen de ondersten) zaterdag thuis tegen DEES, 7 dec. thuis Reusel en 14 dec. naar Casteren. Dat moet kunnen lukken…
E4

 
staat één puntje achter op Heeze en die koploper komt zaterdag op bezoek. Uit werd met nipt met 3-2 verloren. Dat wordt wel erg spannend! Op 7-dec. de laatste match tegen V’waard, ook weer thuis.
E3


 
gaat fier aan kop met 2 punten voorsprong op Vessem, maar ook Terlo kan nog op 2 punten komen. Zaterdag in Vessem zou wel eens de beslissing kunnen vallen. Thuis 5-0, toch maar niet onderschatten…!
 
E1


 
heeft 3 verliespunten meer dan koplopers Dommelen en Reusel Sp., maar ook Braakhuizen doet nog mee. Ongekend spannend dus! Winst zaterdag op DVS en 14-dec. tegen Braakhuizen is in ieder geval noodzaak
 
D3

 
aan kop, gelijk met Knegselse Boys. Nog 2 uitwedstrijden te gaan – dus a.s. zaterdag in Eersel en over 14 dagen in Steensel in ieder geval geen foutjes maken..!
 
C3


 
heeft 3 verliespunten meer dan koploper HMVV/Hulsel-comb. Blijven hopen dat zij nog fouten maken tegen Waalre, Knegsel en/of Hapert… Zelf zaterdag wel zeker winnen bij Knegsel en volgende week van DVS…
 
B3

 
is trotse koploper met 2 verliespunten minder dan Geldrop B4. Zelf de twee resterende partijen tegen de middenmoters Dommelen (zat. thuis ) en DOSL uit (30-nov) winnen en het feest kan beginnen…!
A2

 
heeft 2 pnt. voorsprong op Wodan en RPC. Als er niks geks gebeurd valt op 14-dec de beslissing in het hol van de leeuw, bij RPC! Zaterdag uit bij Nw.Woensel en 30-nov thuis Woenselse B niet hetzelfde als in Best…!
 

 
www.bladella.nl

Bladella - Gestel 2 - 1

27 januari 2020
Door die drie punten en de nederlaag van concurrent Unitas'59 gaan de Schippers-mannen weer aan kop in 3D. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het wintert niet, dus wordt er weer gevoetbald. En zondag meteen: Bladella - Gestel. Dat is een echte 3D topwedstrijd! Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voetbalplezier is hét kenmerk van G Voetbal, voetbal voor mensen met een beperking.  Wil jij ook mee voetballen? Meld je aan bij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bladella bedankt de vrijwilligers met een gezellige clubavond. Die avond van zaterdag 18 januari stond al lang gemarkeerd in de agenda. Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-01-2019 Lees verder »

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
05-03-2017 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-08-2016 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-04-2016 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
16-07-2015 Lees verder »