Nieuws

INTERESSE IN EEN CURSUS EERSTE HULP?

21 november 2013
www.bladella.nl
Met de EHBO werkt de voetbalclub al tientallen jaren heel goed samen. Wekelijks zijn vier EHBO-ers aanwezig bij het seniorenvoetbal op de zondag in de hoop niks te doen te hebben.

Helaas moet echter vaak het rode kruiskoffer open gemaakt worden om opgelopen letsels. te verzorgen en/of om advies te geven. Ook bij andere Bladella-evenementen wordt nooit tevergeefs een beroep gedaan op deze vijwilliggers.
Bladella is daar de EHBO afdeling Bladel dan ook zeer erkentelijk voor.
Op de zaterdag een EHBO-er het sportpark is nog een wens die er al langer leeft. Met ruim 20 jeugdwedstrijden op zo’n dag is dat eigenlijk geen overbodige luxe.
 
Cursus
De nieuwe cursus Eerste Hulp die EHBO-vereniging Bladel gaat organiseren willen wij dan ook graag onder de aandacht brengen. Bij voldoende aanmeldingen start EHBO-Vereniging Bladel in januari 2014 met een nieuwe cursus op de dinsdagavond. In acht lessen van twee uur leer je o.a. wat je moet doen bij snij-, schaaf- en brandwonden, kneuzingen en breuken, oogletsels, maar ook hoe je een beroerte kunt herkennen, hoe je moet reanimeren en de AED moet gebruiken. En dat alles volgens de officiële richtlijnen van het Oranje Kruis.
 
De kosten van deze cursus zijn €150,-. Dit is inclusief het lesboek, de benodigde verbandmiddelen, koffie/thee tijdens de pauze, de examenkosten en het officiële Oranje Kruis diploma. Bij veel zorgverzekeringen kun je de cursus declareren; informeer bij je eigen zorgverzekering naar de vergoeding. Het is de moeite waard. En als Bladella daarmee geholpen gaat worden wil de vereniging graag de kosten voor haar rekening nemen.

Voor schriftelijk aanmelden of informatie kun je contact opnemen met:
Mariëlle van Gompel
tel.: 06-23036253
E-mail: ehbobladel@gmail.com

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven