Nieuws

Joris Hermans, drie keer raak!!

14 november 2013
www.bladella.nl
Joris Hermans stond al een aantal weken ‘droog’, zoals ze dat noemen. Eigenlijk lukte het de hele competitie al niet zo goed, dat scoren. Maar hij stond er iedere zondag weer, in de spits

Op die ene wedstrijd na door die lastige schouderblessure.
Joris moest de moed erin houden. Dat werd van alle kanten tegen hem gezegd. Afgelopen zondag was het dan eindelijk raak, drie keer zelfs. Daardoor werd er ogenschijnlijk gemakkelijk met 2 – 5 van Braakhuizen gewonnen en Bladella hield daarmee verdienstelijk de koppositie vast.
Hoe heeft hij, Joris dus, die wedstrijd zelf beleefd? Hieronder zijn antwoorden.
 
Was jij zelf ook tevreden over je spel? Waarom vooral?
Jazeker was ik tevreden over mijn eigen spel. Niet alleen omdat ik drie keer scoorde maar vooral omdat het voetballen zelf lekker ging. En dat gold niet alleen voor mij maar voor het hele team. Ikzelf kon de bal lekker vasthouden en vandaaruit hebben we als team goed gevoetbald. En dan is het natuurlijk heel fijn dat we vijf keer hebben konden scoren.
 
Waarom lukte het scoren nu wel en eerder niet?
Dat is moeilijk om te zeggen, soms heb je ook net een beetje geluk nodig. Als je lekker in de wedstrijd zit, is het fijn voetballen en gaat alles net wat makkelijker, ook het scoren. Dat was afgelopen zondag, ook tegen Bergeijk trouwens. Tegen Valkenswaard viel ik in en kopte toen binnen 10 minuten de 2-1 binnen. Dan val je ook meteen lekker in.
 
Hoe bevalt jou het spelpeil van Bladella vergeleken met vorig seizoen? 
We zijn nu goed bezig met maar vijf verliespunten. We gaan iedere wedstrijd met veel vertrouwen in, met vlagen spelen we goed en verzorgd voetbal. Nu wordt het zaak niet alleen fases maar de hele wedstrijd te controleren. Er is een groot verschil met de tegenstanders van vorig jaar: wij moeten nu vaak het spel maken. Vorig jaar in de 2e klasse was dat juist andersom.
 
Hoe zie je jezelf in het team? Op welk terrein kun jij nog beter worden?
Ik zie ik mezelf vooral als aanspeelpunt. Ik voel me verder goed en kan eigenlijk met iedereen overweg, in en buiten het veld. Mijn verbeterpunt is toch wel bewegen zonder bal. Dat is ook het punt waar de trainer vooral op hamert.
 
Waarop moeten we als supporters zondag speciaal gaan letten?
We gaan sterk beginnen, vanaf minuut één. Daarna is het zaak om vooruit te blijven voetballen om zo de wedstrijd te domineren. Het zou mooi zijn als de spelvormen waar we op trainen in de wedstrijden gaan terugkomen. Dat was zondag al een aantal keren het geval en die lijn gaan we komende wedstrijden doortrekken.



 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven