Nieuws

Bladella op schot tegen Braakhuizen

11 november 2013
www.bladella.nl
In een spectaculaire en hoogstaande wedstrijd heeft Bladella, met een glunderende Lars Kerkhofs als mascotte op de bank, verdiend gewonnen van Braakhuizen: 2-5.

In de eerste helft was Bladella de betere ploeg. De meegereisde Bladella supporters konden soms genieten van prachtig uitgevoerde aanvallen. In de 4e minuut schoot Anel Selimovic een vrije trap net over het doel. Even later kopte Ruud Leermakers net langs de verkeerde kant van de paal. In de 24e minuut raakte Joep van de Ven de bovenkant van de lat. In de 25e minuut was het dan eindelijk raak toen Ruud Leermakers een vrije trap van Anel Selimovic in het doel schoot. 0 – 1. Het eerste echte gevaar van Braakhuizen kwam pas in de 26e minuut toen Tijn van Vlerken vrij op mocht rukken. Hij kwam oog in oog met doelman Paul Dijkmans maar hij moest zijn meerdere erkennen in de prima spelende Bladella-doelman.
 
Direct na rust kwam Braakhuizen op gelijke hoogte door William Hendrikx die na een vrije trap van dichtbij raak schoot. 1 – 1. Bladella werd weer sterker en in de 52e minuut wist Joris Hermans een solo te bekronen met een doelpunt in de korte hoek 1 – 2. Bladella drukte door en even later was het wederom Joris Hermans die aan het einde stond van een vloeiende aanval en met een droge knal liet hij de 1 – 3 aantekenen. Hoewel Braakhuizen hierna nog enkele kansjes en kansen kreeg leek de wedstrijd beslist.
 
Toch werd het nog spannend toen in de 86e minuut Braakhuizen een penalty kreeg na een vrije trap die tegen de hand van Ruud Leermakers werd geschoten in het strafschopgebied. De penalty werd benut door Hasan Isik: 2 -  3. Hoewel Braakhuizen nog stevig aandrong was het in blessuretijd Joris Hermans die zijn derde treffer van de middag maakte bij een slim uitgespeelde uitval van de Tipmast Boys: 2 – 4. Braakhuizen geloofde het verder wel en in de allerlaatste minuut was het de ingevallen Ard Kneefel die de 2 – 5 eindstand bepaalde.
In de tot nu beste wedstrijd van het seizoen behaalde Bladella een verdiende overwinning met soms uitstekend spel en een geweldige inzet.
 
Volgende week speelt Bladella de thuiswedstrijd tegen het hooggeklasseerde RPC uit Eindhoven.
2013-11-11

Braakhuizen - Bladella 2-5


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven