Nieuws

Vrienden van Bladella!

07 november 2013
www.bladella.nl
Om nog meer voetbalplezier mogelijk te maken voor de jeugdafdeling van Bladella wordt de komende maand door de voetbalclub weer de jaarlijks Nieuwjaarsloterij georganiseerd.

Jeugd op pad
De jeugdleden, van de E-, de D-, en de C- afdeling, die de komende weken met de loten op pad gaan zijn tussen de acht en de veertien jaar oud. De loterij start op zaterdag 9 november.
Eén lot kost één Euro. Uiteraard komt de opbrengst in zijn geheel ten goede aan de jeugdafdeling van Bladella.
 
De winnaars
De trekking van de winnende loten is op donderdag 2 januari 2014. De bekendmaking van de winnende nummers is  tijdens de nieuwjaarsreceptie van Bladella op vrijdag 3 januari. De uitslag wordt de week daarop ook bekend gemaakt in de Kempenaer, PC55 en natuurlijk ook op deze clubsite!.
 
En de prijzen..
Er zijn uiteraard weer vele mooie prijzen te winnen. De hoofdprijs is dit jaar een weekendverblijf (voor zes personen) in een bungalow van Landal  in het Vennenbos.
 

Deze actie start a.s. zaterdag 9 november en loopt door tot zaterdag 30 november. Door de E, D en C-groepen worden in die periode de 12.500 loten à  €1,- aan de man/vrouw gebracht. Deze spelers krijgen zaterdag na hun wedstrijd de lotboekjes van de leider uitgereikt.
Op de site is te zien wanneer de verkochte boekjes (incl. reçuutjes) met de opbrengst in het secretariaat op ‘t sportpark kunnen worden ingeleverd. Ook kunnen op deze tijden nieuwe boekjes afgehaald worden.   
Zoals ieder jaar zijn weer prijzen te verdienen voor de 5 beste lotenverkopers. Het team dat de meeste loten aan  de man/vrouw weet te brengen, ontvangt per teamlid ook een prijs. Nieuw dit jaar is dat in zowel de E als D-categorie, een prijs wordt toegekend aan het team dat de meeste loten heeft verkocht.
Heel veel succes!!

 
Van iedere speler/speelster wordt verwacht dat hij/zij tenminste 25 loten verkoopt. (Op de Algemene Leden-Vergadering in 2010 werd besloten dat bij de enkeling uit de E, D en C-groep, die zijn bijdrage niet levert aan deze actie, een extra contributie wordt geïncasseerd van maximaal  € 25,-).

Trainers /leiders van alle E, D en C-teams worden verzocht om vrijdag 8 november (tussen 19 en 20 uur)  hun loten op te halen in de bestuurskamer.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven