Nieuws

Teun Grimbergen, terug op de backplaats

30 oktober 2013
www.bladella.nl
Eén probleem in de achterhoede lijkt sinds een paar weken uit de wereld. Teun Grimberen was meer dan een jaar uit de running maar heeft zijn plek weer ingenomen. En met succes.

Met hetzelfde doorzettingsvermogen en de degelijkheid die we van hem gewend zijn is hij er weer. Alle reden dus voor het stellen van een paar vragen. Hoe is het met hem en hoe kijkt hij aan tegen Bladella 1 dit seizoen?
 
Hoe ben je geblesseerd geraakt? Waarom heeft het herstel zo lang geduurd?
Ik ben vorig seizoen geblesseerd geraakt tijdens de eerste competitiewedstrijd tegen Rood Wit. Ik had al één gele kaart op zak en wilde het duel aangaan met mijn tegenstander. Omdat ik bang was om een overtreding te maken, en daarbij kans op een tweede gele kaart, trok ik mijn been terug. Vervolgens stond mijn been vast en viel de tegenstander eroverheen. Ik voelde meteen dat het niet goed was. Conclusie: ingescheurde voorste kruisband en meniscusletsel.
 
Na overleg met de orthopeed en met Rob van Brakel heb ik besloten me te laten opereren. Ze hebben toen mijn voorste kruisband vervangen. Normaal gesproken staat hier een revalidatie tijd van 9 maanden voor. Tijdens de revalidatie bleef ik last houden van mijn knie. Ik ben toen teruggegaan naar de orthopeed en ben toen nogmaals geopereerd. Bij de tweede operatie hebben ze een stuk meniscus weggehaald. Daardoor heeft het herstel langer geduurd.
 
Hoe heb jij zelf  het vorige seizoen beleeft? Waren er lichtpunten?
Daar kan ik heel kort in zijn: DRAMATISCH. Ik was zelf de eerste wedstrijd geblesseerd geraakt, halverwege het seizoen werd bekend dat trainer Norbert Rebsch zou weggaan en het team vrijwel kansloos gedegradeerd. Niet veel lichtpunten wel?
 
Hoe anders is het voetbal in deze competitie? Wat valt je op?
Het grote verschil tussen de tweede en derde klasse is de individuele kwaliteit. Dat is ook niet zo gek want in deze klasse wordt niet of nauwelijks betaald. Dat was in de tweede klasse wel anders. Wat wel opvalt is dat het in deze klasse veel meer aankomt op strijd en het vormen van een hecht team. Je kunt kwalitatief best minder zijn dan de tegenstander maar als je dit compenseert met strijd en inzet dan valt er toch veel te halen.
 
Hoe is de start voor jou geweest? Waarin kun je nog verbeteren?
Ik hoopte bij de start van de voorbereiding meteen aan te kunnen sluiten maar dat heeft nog een week of vier geduurd. Ik ben langzaam weer gaan meetrainen, heb mijn eerste wedstrijden gevoetbald in het tweede waar ik trouwens fantastisch ben opgevangen door de spelers en de technisch staf. Ik werd langzaam gebracht en ging steeds meer minuten maken. Naarmate ik fitter werd, kwam ik ook weer in beeld bij het eerste. Wel was het speciaal om uitgerekend in en tegen Rood Wit mijn rentree in de basis te maken omdat ik daar ruim een jaar geleden dus geblesseerd raakte.
 
“We moeten als een hecht team spelen!!!”
Durf je voor komende zondag een voorspelling te wagen?
Ik vind het heel lastig om voor zondag een voorspelling te doen. Ik ken Oirschot niet goed en de belangen zijn groot. Er staat een periodetitel op het spel. Toch denk ik, als we als een hecht team spelen, minstens zoveel inzet en strijd tonen als Oirschot en met de steun van het trouwe publiek erachter dat wij de periodetitel in Bladel houden!


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven