Nieuws

Duel met Heeze binnen vijf minuten beslist

21 oktober 2013
www.bladella.nl
De Tipmast Boys maakten geen fout. Heeze speelde aanvankelijk beter, maar Bladella nam het initiatief over en bracht nog voor rust de 2-1 eindstand op het scorebord.

Bladella kwam pas in de wedstrijd, toen Joris Evers na een half uur de eerste echte kans kreeg. Heeze was aanvankelijk de bovenliggende partij, waarbij vooral de voorhoede liet zien aardig te kunnen voetballen.
Een prima combinerend Heeze kwam reeds in de 9de minuut op voorsprong toen Rens v.d. Kerkhof een door Paul Dijkmans gekeerde bal in de rebound binnen werkte 0 - 1. Heeze liet zien dat ze niet naar Bladel waren gekomen
om te verliezen. Bladella kwam niet veel verder dan een goede aanval van Tom Ansems en een wilde trap van Geert van Overbeek. Pas in minuut 30 zagen we de eerste goede doelpoging van Joris Evers, waarna de wedstrijd kenterde. Toen werd duidelijk dat de Heeze-achterhoede niet de sterkste linie van het elftal was.
Met nog tien minuten te spelen zagen we plotseling een ander en beter Bladella. Joris Hermans werd prima vrijgespeeld en ging alleen op de Heeze-keeper af, die niets anders kon doen dan Joris foutief afstoppen. Zonder rode of gele kaart kon de keeper verder spelen. De daarop volgende vrije trap werd door Geert van Overbeek keihard op de lat geschoten. In de kluts kwam de bal bij Ruud Leermakers, die onreglementair werd gestopt. De toegekende penalty werd onberispelijk binnen getrapt door Anel Selimovic. Deze 1 - 1 zou niet lang standhouden, want amper vier minuten later scoort Cas Vosters uit een scrimmage de 2 – 1. Het laatste kwartier voor de thee, zagen we een sterker Bladella.
 
De tweede helft begon met de terugkeer van Teun Grimbergen, die na een ernstige blessure, na een dik jaar de rechtsbackplaats weer bezette. Het moet gezegd dat het wederom Heeze was dat sterker uit de startblokken kwam. In minuut 52 voorkomt een prima keepende Paul Dijkmans de gelijkmaker. Even later wordt Geert van Overbeek vervangen door Pim van Erp. Joris Hermans, krijgt nog een goede kans, ten gevolge van een verkeerde terug-speelbal van een Heeze-verdediger. Een  minuutje daarna krijgt hij een uitstekende kans de voorsprong te vergroten. Na prima voorbereidend werk van Joris Evers gaat zijn schot echter rakelings naast.
Net als in de eerste helft is het laatste kwartier weer duidelijk voor de thuisclub. Met een pijnlijke schouder wordt Joris Hermans vervangen door A-junior Bart de Jong. Met nog vijf minuten op de klok, krijgt Anel Selimovic nog een kans, na een vrije doortocht. Zijn schot wordt gekeerd door de keeper.
Heeze begint na 90 minuten nog aan een slotoffensief, hetgeen voor de Tipmastboys nog aardig wat kansen oplevert, echter zonder resultaat.

Uitslag Superloterij WFC
Hoofdprijs Fiets
             geschonken door Profile Bito
2e  prijs AH levensmiddelenpakket 
3e  prijs Bierkaart den Aonloop
4e  prijs Dinerbon Nekkermenneke    
5e  prijs Bal
13461

12504
16179
14250
13926
2013-10-21

Bladella - Heeze 2-1 20-10-2013


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven