Nieuws

'De Fakkel' gaat digitaal

03 oktober 2013
www.bladella.nl
Clubblad de Fakkel is terug. En wel met een maandelijkse digitale versie. Het wordt een nieuwsbrief met interessante vaste rubrieken en prettig leesbare achtergrond verhalen.

Dat alles in een heldere kleurenopmaak.
 
Dat is wat wij als redactie op onze onvolprezen site toch wel missen: verhalen vol met ‘human interest’ en visies van de één of ander die wat verder reiken dan de waan van de dag. Aan het einde van iedere maand komt er een column van Stijn, komt er commentaar van selectiespelers op drie stellingen, is er een fotoverhaal van een Bladella-lid, stelt zich telkens een Speler van de Maand voor, leer je de mascottes kennen, zijn de tussenstanden van het darten en het kaarten vermeld en wellicht nog meer nieuws van WFC Bladella.
In deze eerste editie bijvoorbeeld een belangrijk bericht over het blessure-meldsysteem wat samen met onze fysiotherapeut Rob van Brakel is opgezet.
 
Natuurlijk komen deze rubrieken nu ook op de site maar we willen ze bij elkaar plaatsen zodat geïnteresseerde lezers er eens goed voor kunnen gaan zitten, of de informatie eventueel kunnen uitprinten. In de kantine komen een aantal losse exemplaren te liggen. Een andere reden om deze informatie bij elkaar in een nieuwsbrief te plaatsen in de hoge verloopsnelheid van de site. Door de vele berichten die er verschijnen zijn interessante verhalen, en ook voetbalnieuws weer snel naar onder geschoven. Dat willen we hiermee ook voorkomen.
 
Tot Nieuwjaar krijgen alle leden via de mail te lezen dat er een nieuwe nieuwsbrief verschenen is. In dat bericht kun je doorklikken en meteen lezen. Als je na Nieuwjaar  nog een aankondiging wil ontvangen moet je dat in een antwoord naar info@bladella.nl aangeven. In de blauwe balk op de homepage van deze site is ‘Fakkel’ geplaatst en daar kun je de laatste en de voorgaande versies van de digitale Fakkel nog oproepen.
 
Reacties zijn natuurlijk ook altijd welkom op hetzelfde e-mailadres en verder…. veel leesplezier in de nieuwe Fakkel.
 
Peer Hooijen, Christian van Gorp, Harrie Fiers

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven