De comeback van de 'leste donderdag'

17 september 2013
www.bladella.nl
De donderdagavond moet weer meer de clubavond van Bladella gaan worden. Onder leiding van de nieuwe kantinebeheerder Peter van der Heijden wordt er aan gewerkt. Doe mee!!!

Thema-avond
Een klein comiteetje heeft de koe bij de horens gevat en komt nu met een voorstel. Op de laatste donderdagavond van de maand is er een speciale activiteit die de voetballers die getraind hebben, en ook andere leden en voetballers van Bladella, kan boeien. Die avond, tussen 22.00 en 23.30 uur, krijgt een thema en er is een doe-activiteit. Het comité geeft voorzetten en zoekt iedere keer een groep die het thema verder uitwerkt. Dat is de opzet.
 
Bespreek het voorstel
We vragen leiders van seniorenelftallen het voorstel het komende weekend in hun team te bespreken; alle seniorenspelers zouden er in ieder geval van moeten weten en misschien zetten ze dan op donderdagavond de stap naar de kantine. We vragen de leiders ook al om, als er bij een groepje spelers interesse is, voor de eerste donderdag van 26 september iemand te zoeken die aan de nu nog geheime activiteit te gaat deelnemen.
Leiders kunnen hun reactie, en de naam van vrijwilliger, doorgeven aan kantinebeheerder Peter van der Heijden. (peter.van.der.heijden@hotmail.com)
 
De Hollandse Frikadellen-avond op 26 september
Dat is het eerste thema. De kantine wordt in Hollands-Oranje sferen aangekleed, het personeel is uitnodigend Hollands gekleed, er klinkt Hollandse muziek en er zijn natuurlijk Hollandse hapjes. Dat zal niemand afslaan. Die avond is er ook weer een activiteit waarbij van verschillende elftallen, of groepen, personen worden uitgedaagd voor het leveren van een ‘topprestatie’. Dit natuurlijk ter verhoging van de feestvreugde maar ook voor het winnen van aantrekkelijke prijzen. Misschien is het zelfs mogelijk om een jaarcompetitie op te zetten. Ideeën zijn van harte welkom.
 
En verder?
Voor iedere leste donderdag is er nu een voorlopig thema gepland: het oktoberfeest in oktober, de Sinterklaasavond eind november, een karaoke-avond in januari, een carnavalsavond in februari, een quizavond in maart . Tweede paasdag op 21 april gaat bij Bladella een heel speciale dag worden en in mei sluiten we het seizoen anders maar al even spectaculair af. De verdere uitwerking van deze thema’s moet natuurlijk nog gebeuren. Wij zijn in voor betere en natuurlijk ook andere ideeën. En we hopen dat enthousiaste Bladella-leden gaan meedoen!!
Reactie op dit bericht kunnen gestuurd worden naar Peter van der Heijden of nog beter, spreek hem of één van de mensen van het comiteetje aan en geef je mening.
 
Peter van der Heijden, Will van der Heijden, Kim van der Kammen, Frans Stoeldraaijers, Peter Bons en Harrie Fiers

 
www.bladella.nl
Gewoon een potje ballen, passjes geven, lichtjes bewegen, geen onderling contact. De senioren wilden wel eens weten hoe het voelde. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Een lekker potje voetballen mag sinds 1 juli weer, nu ook door 'Boven 18’. En de 55plussers gaat 'wandelvoetballen'. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na de laatste persconferentie van het kabinet afgelopen week en in overleg met de gemeente kan het bestuur mededelen dat zowel het… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Vanaf maandag 22 juni starten we met de nieuwe jeugdteams voor seizoen 2020-2021 tot en met 10 juli  Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven