Nieuws

Bladella verslaat Valkenswaard na spectaculair en spannend duel

16 september 2013
www.bladella.nl
De wedstrijd tegen Valkenswaard werd met spanning tegemoet gezien. Dit was de eerste echte test voor het vernieuwde Bladella-team.

Na een afwachtend begin was het Bladella die het eerst tot scoren kwam. Een schot van Joris Evers kon nog door doelman Kleine Deters worden gestopt, maar de bal werd opnieuw voor het doel gebracht en daar stond Geert van Overbeek om de bal binnen te koppen: 1 – 0.
Hierna werd Valkenswaard wat sterker, kreeg ook wat kansen maar was niet doeltreffend. Zo nam Rob van Poppel een voorzet ineens op de slof, maar hij mikte over het doel. De wedstrijd werd vinniger met soms pittige overtredingen. Geert van Overbeek, Cas Vosters en Joep van de Ven waren het slachtoffer. Alle drie konden ze weer opgelapt worden.
In de 35e minuut werd een voorzet van Tom Maas door Ard Kneefel prachtig uit de lucht geplukt, maar zijn schot werd door de doelman gekeerd. Even later verscheen Jordi van Meurs alleen voor Paul Dijkmans, maar zijn schot ging net langs de paal.
 
Bladella begon de tweede helft met Joris Hermans voor Geert van Overbeek. In de 46e minuut werd een Valkenswaard-doelpunt wegens buitenspel afgekeurd. Het duurde tot de 63e minuut toen Jordi van Meurs vrij voor het doel de gelijkmaker kon scoren. 1 - 1. Even hierna kon Valkenswaard-speler Ron Bakermans met zijn 2e gele kaart het veld verlaten. Een minuut later mocht Anel Selimovic een vrije trap nemen. Hij mikte de bal precies op het hoofd van Joris Hermans die de 2 - 1 binnen kopte.
Hierna werd het een slijtageslag. Bladella wilde koste wat kost de voorsprong behouden en ging hierbij tot de bodem. Beide ploegen kregen nog kansen maar gescoord werd er niet meer, ook niet nadat Joris Hermans in de 84e minuut zijn 2e gele kaart ontving, en dus ook mocht inrukken.
De Tipmast Boys, met mascotte Tim van Heeswijk op de bank, snakte naar het einde. De vreugde was groot toen scheidsrechter Jansen voor de laatste maal floot.
Tot man of de match werd Ruud Leermakers uitgeroepen.


Tijdens de wedstrijd werd bekend gemaakt dat de sponsorovereenkomst tussen Bladella en hoofdsponsor de Tipmast was verlengd tot en met het seizoen 2014/2015. Geweldig nieuws dat Bladella tot die tijd verzekerd is van een geweldige sponsor.

Komende zondag gaat Bladella vol vertrouwen naar Bergeijk om daar te proberen de koppositie te handhaven.

Klik hier voor het verslag van Amateurvoetbaleindhoven.nl met videobeelden van Amateurvoetbal-live

2013-09-17

Bladella - Valkenswaard 2- 1


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven