Nieuws

Thuis tegen het sterke Valkenswaard

14 september 2013
www.bladella.nl
Volop aandacht in de regionale sportpers voor de eerste thuiswedstrijd van Bladella tegen Valkenswaard. Mascotte Tim van Heeswijk kijkt er reikhalzend naar uit.

De Tipmast Boys zijn de competitie goed begonnen door bij promovendus GSBW verdiend met 0-2 te winnen. Vorig seizoen, nog in de 2e klasse, duurde het tot wedstrijd vijf voordat de eerste punten behaald werden. Dat was uit bij Valkenswaard (0-2) en uitgerekend die ploeg komt zondag op bezoek. Beide teams vochten toen een seizoen lang tegen degradatie. De Bosuilen kwamen uit op 24 pnt. en kregen daarmee een herkansing via de nacompetitie. Maar VOAB bleek daarin veel te sterk. Bladella had al eerder de moed opgegeven. Met slechts 13 pnt. had het team van Norbert Rebsch op het einde de rode lantaarn stevig in handen. De blauwgele eindsprint leverde in de laatste vier partijen 9 punten op, Bladella slechts één puntje.
 
Vol goede moed zijn beide teams een stapje lager op zoek naar rehabilitatie. Beide formaties moeten dat doen met nogal wat mutaties. René Bolster (De Valk), Thom v.d. Donk (Gestel), Koen Wouters (EFC) en Kelly Lemans (RKVVO) mogen zich geen bosuil meer noemen. Hun plaatsen worden ingenomen door enkele getalenteerde jeugdspelers met van buitenaf Renzo Dielisen (Rood Wit), verdediger Pascal v.d. Kamp (Gestel) en Adil Zouthane (Woenselse B.).
 
Ook bij de Bosuilen kwam een nieuwe technische man aan het roer en niet de minste: Paul v.d. Palen die eerder bij Deurne, UNA, Nuenen en De Valk hoofdtrainer was. Van origine een bosuil (hij was daar lang jeugdtrainer) en afgelopen seizoen tijdens z’n sabbatical als hersteltrainer daar aan de gang, ging dus goed voorbereid aan de slag. De doelstelling? Met een gedegen jeugdopleiding uitgroeien tot een stabiele 2e klasser. Met zijn jonge groep dus z.s.m. weer terug naar boven. Met de geslepen Rob van Poppel en de snelle en behendige Jordi van Meurs heeft Valkenswaard in ieder geval veel scorend vermogen in het team. De eerste pot tegen Acht werd liefst 5-1 winst. Geflatteerd weliswaar - in blessuretijd werd nog 2x gescoord - maar zo’n uitslag staat wel.
 
Het is aan de Tipmast Boys om zondag de drie punten in eigen huis te houden. Ook mascotte Tim van Heeswijk (E3) rekent daar op!!



 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven