Nieuws

Anel Selimovic, nieuw bij Bladella

12 september 2013
www.bladella.nl
In de voorbereiding speelde hij zijn wedstrijden en hij maakte indruk. In de eerste competitiewedstrijd tegen GSBW speelde hij al zelfverzekerd centraal op het middenveld.

Hij lijkt zijn draai zeker sportief al heel snel bij Bladella te hebben gevonden. Wie is deze Anel en hoe voelt hij zich?
 
Stel je eens even voor: hoe oud ben je, waar woon je, wat doe je voor werk, volg je nog een opleiding?
Ik ben dus Anel, 24 jaar oud en woon in Bladel. Ik werk bij Fitness Hapert/Bergeijk/Oirschot als fitnessinstructeur/personal trainer. Nu ben ik bezig met een cursus GRIT en ook nog met het verdiepen van de personal training.
 
Waar heb je gevoetbald en waarom kwam je van Netersel naar Bladella?
Ik ben begonnen bij Netersel en ging toen naar Bladella. Ik voetbalde daar van de D-jeugd tot senioren. Toen heb ik weer een jaar of 3, 4 bij Netersel gevoetbald. En nu weer naar Bladella. Ik wil me graag bewijzen op een hoger niveau. Ik heb eigenlijk altijd tegen mezelf gezegd dat ik ooit in de selectie van Bladella wilde spelen. Na een aardig laatste jaar bij Netersel was dit het beste moment.
 
Welke zijn de eerste indrukken, van de groep, de trainers, de trainingen….
Ik ben zeer te spreken over de eerste 7 weken. De groep heeft me goed opgevangen. Ik had zelf meer aanpassingstijd verwacht, je gaat snel met het niveau mee. De trainingen zijn opbouwend en gevarieerd en we werken echt ergens naar toe! De trainer is heel fanatiek en dat werkt motiverend.
 
Hoe kijk je terug op afgelopen zondag tegen GSBW en jouw spel daarbij?
Met een positief gevoel: we hebben met 0-2 gewonnen en dat betekent 3 punten. Als team hebben we voor elkaar gevochten en we wilden elke meter pakken. Over mijn eigen spel ben ik tevreden al vind ik wel dat ik me in balbezit meer moet laten zien.
 
Een plaats in de nacompetitie is dit seizoen een reëel doel voor Bladella 1.
Ik denk dat we daar zeker voor moeten gaan. Het is belangrijk dat we voor elkaar door het vuur gaan en dat we als een team spelen. Dan denk ik dat we ver kunnen komen. Of de nacompetitie reëel is kan ik moeilijk zeggen omdat ik niet zo goed kan inschatten hoe de tegenstanders zijn. Maar je moet altijd uitgaan van je eigen kwaliteiten!



 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven