Nieuws

RESPECT en hoe

www.bladella.nl
ALS JE HET MIJ VRAAGT ….  Ja dat doen we dus. Wij als hoofdbestuur van Bladella hebben de taak om met visie beleid uit te voeren.

Dat is niet makkelijk en zeker niet in deze tijd van individualisering en een maatschappij die voortdurend verandert. We lopen daarvoor niet weg, maar we willen wel dat dit beleid wordt ondersteund door AL onze leden. Nou wat wil je nog meer, zeggenschap en verantwoordelijkheid voor jou. Eerder hebben we 80 gedragsregels op onze site getoond in een statuut, waarvan wij denken dat dit de norm van Bladella moet zijn. Een concept, een praatstuk en graag willen we dat JIJ daar je mening over geeft. 
 
  • Wat vind JIJ dat we met elkaar af moeten spreken.
  • Wat we van elkaar kunnen en mogen verwachten,
  • Waar we elkaar op aan kunnen spreken.
 
Weet dat jouw mening telt en mede daardoor jij ook in een omgeving vertoeft waar jouw normen en waarden gelden. Wij rekenen op jou. Reacties graag vóór 15 oktober.

 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
www.bladella.nl

Blaalse Spelen 2024

20 april 2024
Dit jaar bestaan onze buren van de korfbalvereniging KV Bladella alweer 60 jaar. Daarom organiseren zij dit jaar de Blaalse Spelen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het competitie-einde nadert gestaag. Zondag 'Brabantia' en dat is het voorlaatste thuisduel. De spanning blijft maar stijgen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven