Nieuws

Kleding voor Tsjernobyl kinderen

06 september 2013
www.bladella.nl
Eind juli vond de ‘interland’ plaats tussen v.v. De Gaffel en Belarus in Dalem (Hapert). Het team van Belarus bestond uit kinderen van 8 tot en met 14 jaar uit de omgeving van Tsjernobyl.

Zij waren voor drie weken te gast bij kampeerboerderij de Gaffel in Dalem. Zoals jullie hebben kunnen zien hebben we op deze website een inzamelingsactie gehouden voor deze kinderen. Door diverse sponsoren en ook collega-verenigingen hebben we ontzettend veel materiaal voor deze kinderen (en ook voor hun familie) opgehaald.
 
De kinderen en hun begeleiders konden hun ogen niet geloven toen ze, de veelal nieuwe spullen in ontvangst namen en zelfs mee naar huis mochten nemen. De wedstrijd eindigde overigens in een 3-1 stand voor v.v. De Gaffel. Bij v.v. De Gaffel deden ook nog wat Bladella jeugdspelers mee.
2013-09-10

Dalem - Belarus


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven