Startklaar voor een nieuw seizoen

29 augustus 2013
www.bladella.nl
De vakanties zijn voorbij, de kermis is achter de rug en na wat oefenpotjes kan het spel beginnen. Een mooie competitie staat op het punt geboren te worden.

Vaandelteam
Vorig seizoen degradeerde Bladella 1 helaas naar de 3e klasse. Met de nieuwe hoofdtrainer Jasper van Hoof wordt getracht weer overeind te krabbelen. Er wordt flink en enthousiast gewerkt om de Tipmast Boys goed voorbereid aan de competitie te laten beginnen. Dat lijkt al aardig te slagen, er zit meer schwung in de groep. De resultaten van de oefenpartijen, zoals zondag tegen de voormalige 1e klasse Nemelaer (3-3) zijn dan ook bemoedigend. Dat was voor de beker.
 
Kermis
Dinsdag werd in Tilburg bij RKTVV de 2e bekerwedstrijd afgewerkt. Een ‘kermiswedstrijdje’ werd het, meer woorden hoeven daar niet aan vuil gemaakt te worden. Voor de statistieken: uitslag 2-2 met doelpunten van Joris Hermans en Anel Selimovic (penalty). Komende zondag wordt op Sportcomplex De Saren (De Saren 12) in Den Bosch tegen Wilhelmina deze bekerpoule afgesloten. Dan dienen de vaandeldragers klaar gestoomd te staan want volgende week brandt de competitie los met als eerste een uitwedstrijd tegen GSBW in Goirle. De eerste thuiswedstrijd op De Smagtenbocht is op zondag 15 september tegen de Bosuilen uit Valkenswaard.
 

Senioren
Ook het 2e en 3e spelen dit weekend hun laatste bekerwedstrijd. De overige senioren mogen nog een weekje langer bekeren om geoefend de competitie aan te vangen. Ondertussen zijn die teams al wat vertrouwd geraakt met het DWF (digitaal wedstrijdformulier). Die overgang verliep vrij soepel. Complimenten dus voor dat kader dat zich daar goed op voorbereid heeft. Via 'Beursvloer' heeft Bladella een mooie deal kunnen maken met Libra Service die ondertussen 2 pc's heeft geïnstalleerd waardoor het verwerken van het DWF vlot moet gaan verlopen.
 
Jeugd
Deze zaterdag gaat officieel het voetbalseizoen van start met een compleet bekerprogramma voor alle jeugdteams. Onze G-mannen beginnen pas volgende week als de overige teams nog een bekerronde gaan afwerken. Voor G1 staat op de WFC-dag hun topwedstrijd tegen Bladella 1 te gebeuren… Zaterdag 14 september start de competitie. B1 en C1 (A-categorie) mogen al eerder aan de gang.
In de zomerperiode is er achter de schermen weer keihard gewerkt. De materialen verdelen en organisatie op poten zetten voor 49 jeugdteams, met o.a. de teamindelingen, zijn gigantische klussen.
Bij een aantal jeugdteams kunnen we overigens nog wat nieuwe kaderleden plaatsen.
 

Hard gewerkt
Veld 4 is voorzien van ledverlichting, Kees Lavrijsen voorzag de kantine van een prachtige zonwering en grootonderhoud werd aan de velden gepleegd. Niet tot 100% tevredenheid, want de bestrijding van het onkruid op de natuurvelden oogt mislukt. Dat behandelen door geregeld te verticuteren (= snijden) lijkt de velden echter nog minder ‘groen’ te maken. Daar komt nog bij dat, ondanks ‘knoflook’-behandeling, de larve van engerling (of emelt) onze natuurvelden bedreigd. Laten we er het beste van hopen…!
Gelukkig hebben we ook nog twee kunstgrasvelden zonder ‘beestjes’ en onkruid. Ondanks dat men wel eens moppert op de miljarden rubberkorrels blijft het kunstgras als speelveld zwaar favoriet bij alle teams.
 

Iedereen een sportief, plezierig en succesvol seizoen gewenst!

 
www.bladella.nl
Bladella bedankt de vrijwilligers met een gezellige clubavond. Die avond van zaterdag 18 januari stond al lang gemarkeerd in de agenda. Lees verder »
 
www.bladella.nl

Beste Bladellaleden

19 januari 2020
Voorzitter René Walenberg had bij de aftrap van het vrijwilligers-feest (geslaagd!) verrassend nieuws. Nieuws over zijn opvolging. Lees verder »
 
www.bladella.nl

Bedankt!

17 januari 2020
Vrijwilligers vormen het HART van de vereniging. Wat kun je zonder HART? Vanavond wordt dat HART 'hard' verwend!! Lees verder »
 
www.bladella.nl
Een herhaling van het beker-duel in 2017. De thuisploeg won met het kleinste verschil: 4-3. Weer heel laat in de wedstrijd. Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-01-2019 Lees verder »

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
05-03-2017 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-08-2016 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-04-2016 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
16-07-2015 Lees verder »