Nieuws

Startklaar voor een nieuw seizoen

29 augustus 2013
www.bladella.nl
De vakanties zijn voorbij, de kermis is achter de rug en na wat oefenpotjes kan het spel beginnen. Een mooie competitie staat op het punt geboren te worden.

Vaandelteam
Vorig seizoen degradeerde Bladella 1 helaas naar de 3e klasse. Met de nieuwe hoofdtrainer Jasper van Hoof wordt getracht weer overeind te krabbelen. Er wordt flink en enthousiast gewerkt om de Tipmast Boys goed voorbereid aan de competitie te laten beginnen. Dat lijkt al aardig te slagen, er zit meer schwung in de groep. De resultaten van de oefenpartijen, zoals zondag tegen de voormalige 1e klasse Nemelaer (3-3) zijn dan ook bemoedigend. Dat was voor de beker.
 
Kermis
Dinsdag werd in Tilburg bij RKTVV de 2e bekerwedstrijd afgewerkt. Een ‘kermiswedstrijdje’ werd het, meer woorden hoeven daar niet aan vuil gemaakt te worden. Voor de statistieken: uitslag 2-2 met doelpunten van Joris Hermans en Anel Selimovic (penalty). Komende zondag wordt op Sportcomplex De Saren (De Saren 12) in Den Bosch tegen Wilhelmina deze bekerpoule afgesloten. Dan dienen de vaandeldragers klaar gestoomd te staan want volgende week brandt de competitie los met als eerste een uitwedstrijd tegen GSBW in Goirle. De eerste thuiswedstrijd op De Smagtenbocht is op zondag 15 september tegen de Bosuilen uit Valkenswaard.
 

Senioren
Ook het 2e en 3e spelen dit weekend hun laatste bekerwedstrijd. De overige senioren mogen nog een weekje langer bekeren om geoefend de competitie aan te vangen. Ondertussen zijn die teams al wat vertrouwd geraakt met het DWF (digitaal wedstrijdformulier). Die overgang verliep vrij soepel. Complimenten dus voor dat kader dat zich daar goed op voorbereid heeft. Via 'Beursvloer' heeft Bladella een mooie deal kunnen maken met Libra Service die ondertussen 2 pc's heeft geïnstalleerd waardoor het verwerken van het DWF vlot moet gaan verlopen.
 
Jeugd
Deze zaterdag gaat officieel het voetbalseizoen van start met een compleet bekerprogramma voor alle jeugdteams. Onze G-mannen beginnen pas volgende week als de overige teams nog een bekerronde gaan afwerken. Voor G1 staat op de WFC-dag hun topwedstrijd tegen Bladella 1 te gebeuren… Zaterdag 14 september start de competitie. B1 en C1 (A-categorie) mogen al eerder aan de gang.
In de zomerperiode is er achter de schermen weer keihard gewerkt. De materialen verdelen en organisatie op poten zetten voor 49 jeugdteams, met o.a. de teamindelingen, zijn gigantische klussen.
Bij een aantal jeugdteams kunnen we overigens nog wat nieuwe kaderleden plaatsen.
 

Hard gewerkt
Veld 4 is voorzien van ledverlichting, Kees Lavrijsen voorzag de kantine van een prachtige zonwering en grootonderhoud werd aan de velden gepleegd. Niet tot 100% tevredenheid, want de bestrijding van het onkruid op de natuurvelden oogt mislukt. Dat behandelen door geregeld te verticuteren (= snijden) lijkt de velden echter nog minder ‘groen’ te maken. Daar komt nog bij dat, ondanks ‘knoflook’-behandeling, de larve van engerling (of emelt) onze natuurvelden bedreigd. Laten we er het beste van hopen…!
Gelukkig hebben we ook nog twee kunstgrasvelden zonder ‘beestjes’ en onkruid. Ondanks dat men wel eens moppert op de miljarden rubberkorrels blijft het kunstgras als speelveld zwaar favoriet bij alle teams.
 

Iedereen een sportief, plezierig en succesvol seizoen gewenst!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven