Nieuws

Verdienstelijk gelijkspel tegen Nemelaer

26 augustus 2013
www.bladella.nl
Het naar de tweede klasse gedegradeerde Nemelaer was de eerste bekeropponent van ons vaandelteam. Na enkele oefenwedstrijden was deze tegenstander iets andere koek.

Daarom is de 3 – 3 uitslag een hoopgevende gedachte.
 
Met in het centrum van de verdediging Geert van Overbeek en Cas Vosters, hebben we een sterk duo, dat zich hopelijk goed staande kan houden in de derde klasse. Vanmiddag hebben ze hieraan een uitstekend begin gegeven.
Het fysiek sterkere Nemelaer was aanvankelijk de bovenliggende partij. Met zijn snelle voorhoedespelers was het een voortdurende plaag voor onze verdediging. In de 30ste minuut was het raak toen, na een grote verdedigingsfout en een geweldige redding van Peter Bons, de bal uit een corner binnengekopt kon worden door Maikel Diepens : 0 – 1. Een minuut later was er een vrije trap van dezelfde Diepens, die Peter Bons niet klemvast kon krijgen en in de rebound een vrije prooi was voor Nemelaer-uitblinker Kevin van Kempen. 
Bladella keek nu dus binnen 1 minuut tegen een 0 – 2 achterstand aan, maar ging niet bij de pakken neer zitten. Opvallend in deze periode waren de vele terugspeelballen, vooral omdat er weinig openingen gevonden konden worden op het halfveld en in de voorhoede.
Na een grote fout in de Nemelaer defensie kon Joris Evers in de 41ste minuut goed gebruik maken van de geboden ruimte. De bal paste precies tussen de benen van de keeper De Jong en verdween in het doel : 1 – 2. In de resterende 4 minuten kreeg Bladella nog twee goed kansen. In de blessuretijd wordt Joris Evers weggeduwd, wat resulteerde in een penalty, die onberispelijk binnengeschoten wordt door Anel Selimovic.
Op slag van rust dus 2 – 2. Op zich een prachtig resultaat.
 
In de pauze wordt Tom Ansems vervangen door Joris Hermans, waardoor gehoopt wordt op meer slagkracht voorin. Al in de 5de minuut na rust, kijkt Bladella alweer tegen een achterstand aan. Na een flitsende aanval van Nemelaer is het 2 – 3.
Een werkelijk prachtige rush van Joep van de Ven en dito voorzet  wordt door Joris Evers binnen gekopt: 3 – 3. Gaandeweg ontpopt ook Pim van Erp zich op het middenveld  tot een stuwende kracht. In minuut 70 wordt uitblinker Joris Evers vervangen door jongeling Luuk Vosters en even later komt A-junior Miky van Boxtel voor Geert van Overbeek. Veel verandert er niet meer.
Al bij al kunnen we heel tevreden zijn en hoopvol naar een nieuwe start van het seizoen uitkijken. 

Uitslagen 1e speelronde beker
     Bladella - Nemelaer    3-3
     RKTVV - Wilhelmina   2-4
Dinsdag a.s., 27 augustus, spelen de Tipmast Boys hun 2e bekerwedstrijd in Tilburg tegen RKTVV (Sportpark Noord - Rueckertbaan 207). Deze partij tegen 3e klasser RKTVV begint al om 18:30 uur.
Voor de laatste bekerpoulepartij reist de formatie van Jasper van Hoof komende zondag naar Wilhelmina in Den Bosch.


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven