Nieuws

25e jeugdvoetbalkamp weer groot succes!

20 augustus 2013
www.bladella.nl
Het was weer een zeer geslaagd kamp met heerlijk weer, gezellige en gemotiveerde deelnemers en heel veel leuke en enthousiaste leiding en kookstaf. In één woord was het kamp: SUPER!

Op vrijdag 2 augustus stonden 58 voetballers en 20 begeleiders klaar om weer te vertrekken richting het voetbalveld van Wintelre. Daar zou in de ochtend en middag getraind worden maar door de hitte is de middagtraining vervallen. In plaats hiervan is iedereen gaan zwemmen bij de Eurocamping in Vessem. Na het avondeten, dit jaar geregeld door Femke van Bussel en Jonet Vinken, werden er onder begeleiding van selectiespelers/trainers verschillende spellen gedaan. Na een  spannende strijd is uiteindelijk het team van de nieuwe hoofdtrainer Jasper van Hoof eerste geworden.
 
Toen de schemer inviel was er nog een afsluitend bosspel voor de hele groep. Hierna werd het stilaan stiller op ’t Caves en kon iedereen genieten van zijn nachtrust.
Na een bosloop en het ontbijt werd er op zaterdag gestart met de training de ‘Masters’. Hierna was het tijd voor de zeskamp met gelukkig veel waterspellen. De toegestroomde ouders konden zo een goede indruk krijgen hoe sportief en gezellig het er aan toe ging op het 25ste voetbalkamp. De kookstaf had voor deze avond een BBQ voorbereid en dit viel bij iedereen in goede aarde. Als afsluiter op zaterdag was er een karaoke-avond met veel hoogtepunten. Één daarvan was toch wel de afsluiter van Peter Cosijns en Cas Vosters met ‘Mexico’…..
Op zondag was er eerst ook weer de beruchte bosloop maar snel daarna stonden de voetballers alweer op het veld voor een ‘4 tegen 4 toernooi’. Daarna stapten alle deelnemers weer op de fiets om richting het voetbalveld van Bladella te gaan. Daar werden nog afsluitende wedstrijden gespeeld van de groepen deelnemers tegen de leiding. Alleen de E-spelers konden het de kampleiding moeilijk maken.
 
De winnaars van het kamp waren dit jaar:
  4 tegen 4 Penalty’s Hardste schot Jongleurs
E Giel van Hoof Luuk Kraayvanger Sam Fiers Giel van Hoof
D Luuk de Bruin Daan Smets Lars Cosijns Huib Liebregts
C/B Emar Daniels Emar Daniels Emar Daniels They Lauwers
 
Beste keeper                       Tijn de Kroon
Beste speler                        Jesper van Erkel
Talent van het Kamp          Jorn van Erkel     
Man van het kamp             Emar Daniels
2013-08-22

Bladella grote kamp 2013


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven