Nieuws

Eerste Juniorvoetbalkamp

16 augustus 2013
www.bladella.nl
Donderdag 1 augustus was het eindelijk zover: het allereerste voetbalkamp voor de 1ste jaars E-jeugd! Één nacht slapen op kampeerboerderij ’t Caves in Wintelre ....

Rond 13.00u kwamen de fanatiekelingen aanlopen, bepakt en bezakt voor één nacht slapen op kampeerboerderij ’t Caves in Wintelre.
Het programma was bekend. Na afscheid genomen te hebben van de ouders en de rest van de familie hebben we elkaar maar eerst voorgesteld, de deelnemers maar ook de leiding. De eerste training van niemand minder dan Jeroen Schilders. Het was het eerste balcontact en ze hadden er zin in. Veel techniek, in de hitte, het was warm, dus er moest goed gedronken worden. Na die training kwam het spannendste onderdeel van heel het kamp: de kamers uitzoeken en klaar maken voor het “slapen” (nou ja…!)
Avondmaal, friet,gaat er altijd in na een middagje voetballen. De sla bleef over, ondanks alle goede bedoelingen van de kookstaf. Ontspanning na het eten was er met een potje minigolf! Altijd leuk. Na het golven wat vrije tijd en toen het avondspel dat was uitgezet door Tommy Ansem die bij het uitzetten nog een lastig momentje kende! Hè Tom! Het werd een boswandeling, in het donker, met vragen. Uiteindelijk kwamen we allemaal toch weer terug. Rond 23.00 kropen we in bed en had ook de leiding rust.
 
’s Morgens moesten we weer vroeg op: rond 7.30u. Met stijve spieren van na de eerste training dus eerst maar eens een bosloop (wandeling) met “opa” Toon van Gompel. Dan het ontbijten en de voetbalspellen in de ochtend.  Lekker bezig zijn. Vrijdag 2 augustus was het weer warm weer en dus moesten we veel drinken.
’s Middags was er extreme hitte: het partijtje tegen de leiding werd afgelast en er kwamen waterspelletjes! Dat blijft leuk en altijd is het hoogtepunt dan om natuurlijk alle leiding nat te maken. Na opfrissen van de natte spelletjes kamers konden we de kamer opruimen en konden we op weg naar de prijsuitreiking.
Alle deelnemers wil ik hierbij als winnaar uitroepen!!

 Maar er staken er enkelen bovenuit. Zie hier de winnaars:
Minigolf winnaar Teun Antonius
Penaltybokaal
 
Sem van Eekert – 100% score 6 uit 6
Brend van de Poort / Niels Schotgerrits / Teun Antonius / Edwin Chen
Wedstrijdbokaal

 
Jori van Kemenade
Sem Diepens
Cas Swaanen
Hardste schot

 
1. Max van Rooy – 74 km/u
2. Brend van de Poort – 74 km/u
3. Roel Lavrijsen 70 km/u
Jongleurstrofee

 
Edwin Chen – 54 x
Miquel Antonis – 25 x
Roel Lavrijsen – 21 x
       
Man van het Kamp: Roel Lavrijsen
Een jongeman die wil luisteren, die weet van aanpakken. Bij tegenslag geeft hij niet op en hij zal niet snel balen!
 
Voetbalkamp 2013!
Op donderdag moesten we verzamelen bij kampeerboerderij het Caves in Wintelre. Ik was een beetje zenuwachtig maar toen ik er was, was het meteen leuk. Als eerste gingen we techniek trainen. Dat was best wel moeilijk, maar wel leuk. ’s Avonds hadden we een tocht gelopen, dat vond ik het leuk omdat dat spannend was.
We hadden tot laat bij het kampvuur gezeten. Toen we naar bed moesten hebben we nog een hele tijd gekletst.
We gingen pas rond half twee slapen. Het was gezellig in onze slaapkamer.

 
’s Morgens zijn we meteen weer gaan voetballen, spelletjes gedaan en midgetgolf gespeeld. Teun had gewonnen met midgetgolf en kreeg een badmintonset. Max kon het hardste schieten, Sem van Eekert had gewonnen met de penalty’s, Edwin kon het beste jongleren, Jori won de spelletjes en ik zelf werd de man van het kamp! Daar ben ik wel trots op! Het was een heel leuk voetbalkamp voor eerstejaars E met hele leuke activiteiten en superleuke leiding. Bedankt!
Groetjes,Roel Lavrijsen

Als hoofdleiders van het juniorkamp, in samenwerking met Toon van Gompel en Jeroen Schilders, willen wij Eric van Eekert en Peter Schotgerrits bedanken. Zij hebben deze dagen meegeholpen om alles in goede banen te leiden. Toon bedankt! Jeroen bedankt voor het in elkaar zetten van de trainingen en partijen!  Kookstaf bedankt (Femke en Joneth) voor de friet en de sla.
Ook alle deelnemers wil ik hierbij nogmaals bedanken voor dit hele warme, maar zeer geslaagde eerste juniorvoetbalkamp. De foto’s van het kamp komen op de site en worden persoonlijk toe gemaild De leiding gaat nog in conclaaf of er een vervolg op komt. De voorlopige datum is er in ieder geval al..
Dus let op 2e jaars F-jes van dit seizoen. Volgend jaar, donderdag 14 augustus en vrijdag 15 augustus 2014, zet maar alvast in je agenda. Dan komt waarschijnlijk editie 2!

2013-08-22

Juniorkamp 1ste jaars E


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven