Nieuws

Meld je digitaal aan voor de WFC-Bladella-dag!

27 augustus 2013
www.bladella.nl
Supportersclub WFC opent het voetbalseizoen op vrijdag 30 augustus weer met verrassende activiteiten. Welke? Lees verder en meld je snel aan!

Voor dit evenement zijn alle leden van Bladellla, alle leden van WFC en ook alle andere belangstellenden uitgenodigd. En het wordt beslist de moeite waard om dan op het sportpark te zijn!!
 
Levend voetbalspel
Bij de voetbalactiviteiten voor de jeugd hoort dit jaar ook het ‘levend voetbalspel’ (op een opblaasbaar luchtkussen). Daarin worden ook de wedstrijden aan het einde van het programma gespeeld.
 
Rob Scheepers, de Voetbalhooligan
De presentatie van de selectie van het nieuwe seizoen is dit jaar in handen van niemand minder dan Rob Scheepers. Rob is bekend als conferencier en ook van het welbekende het tonpraoten. Enkele jaren geleden maakte hij furore als ‘Voetbalhooligan’. Iedereen is benieuwd naar zijn verhaal over de nieuwe selectie van Peter Cosijns, Louis Broers en Jasper van Hoof.
 
Tegen het G-team
Traditioneel is er op deze dag de wedstrijd tussen spelers van de selectie en die van het befaamde G-team van Bladella. Het is ieder jaar weer een goede test voor de selectie om te zien of ze het niveau van die geduchte tegenstander kunnen benaderen. Komt dat zien!!
 
Frietbuffet
Niemand hoeft tussendoor naar huis om te gaan eten. Dat doen we samen, aan de frietkar die op het sportpark komt te staan: supporters, jeugdspelers, ouders en verder kan iedereen meedoen als hij of zij zich tevoren opgeeft.
 
Tevoren opgeven
Deelname aan de voetbalactiviteiten is gratis. De jongelui moeten zich daarvoor tevoren wel opgeven. De kosten voor het frietbuffet (inclusief 2 consumptiebonnen) bedragen € 4,00 per persoon (zowel kinderen als volwassenen). Lees hierover hieronder meer.
 
PROGRAMMA:
16.30 – 17.45 uur
                Voetbalactiviteit voor E-, F- en D- spelers (deel 1,2,3,4)
                (met begeleiding van spelers van de selectie Bladella 1 en 2)
 
17.45 uur
                Bekendmaking van de winnende leuze van de RESPECT-wedstrijd
                Huldiging van de man of the match van seizoen 2012-2013: Max Jansen
 
18.00 uur
                Presentatie van de Bladella-selectie en de nieuwe  hoofdtrainer Jasper van Hoof door Rob Scheepers.
 
18.30 – 19.15 uur
                Frietbuffet
 
19.15 uur
                Voetbalactiviteit voor E-, F- en D- spelers (deel 5)
 
19.45 uur
                Wedstrijd tussen het G-team en de Bladella-selectie
 
20.15 uur
                Wedstrijd tussen de Bladella-selectie en de supporters
 
20.45 uur
                Afsluiting van de activiteiten
 
Klik hier om je digitaal aan te melden voor voetbalactiviteit en/of frietbuffet (onder aan pagina)

Maak het totaalbedrag voor het frietbuffet meteen over op WFC rekening 1190.26.422 onder vermelding van je achternaam + aantal deelnemers. (bv. G.Grimbergen 4 x).
Aanmeldingen moeten zondag 25 augustus binnen zijn.
Voor eventuele vragen over deze activiteit kun je contact opnemen met voorzitter Harrie Fiers (384401) of secretaris/penningmeester Gerard Grimbergen (382536).

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven