Nieuws

25e jeugdvoetbalkamp Bladella

01 augustus 2013
www.bladella.nl
Met pm 60 deelnemers en een 20-tal leiders en kook-staf gaat de jeugd dit weekend voor het 25e keer op voetbalkamp; voor de eerste ook de eerste jaars E!

25e voetbalkamp
Onder leiding van Peter Bons, Toon van Gompel en Jan Hendrikx is het programma weer met zorg uitgewerkt. De activiteiten die door de leiders worden ingevuld worden bij kampeerboerderij ’t Caves en voetbalclub DEES te Wintelré afgewerkt. Het vertrek staat gepland op vrijdag rond de klok van 10.00 uur (vanaf 9.30 uur spullen inleveren)
Op zaterdagmiddag vindt de sportieve spellenmiddag plaats. Ouders en andere belangstellenden zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen (tussen 13.30 - 16.30 uur). De koffie, thee en ranja (met dit weer) staan klaar!
Het wordt warm, het programma wordt indien nodig aangepast, maar er is voldoende drinken om ieders vochtspiegel op peil te houden. Ook dit jaar is dat alles in de uitstekende handen van de kookstaf o.l.v. van Femke van Bussel en Jonet Vinken.
Zondag in de middag gaat “het kampvolk” weer op de fiets terug richting Bladel en sluiten we, hopelijk ‘moe, maar voldaan’, af op het sportpark met de prijsuitreiking. De ouders kunnen dan vanaf 16 uur (tot 17:15 uur) de kampbagage weer ophalen. ’s Avonds evalueert de leiding met kookstaf het ongetwijfeld weer geslaagd voetbalkamp.
Klik hier voor het programma.
 
1ste E-voetbalkamp
Zoals bekend is het jaarlijks voetbalkamp bedoeld voor de 2e jaars E tot en de B-jeugd. Dit jaar wordt ook voor de eerstejaars E-tjes een (2-daags) georganiseerd en wel van donderdag 1 t/m vrijdag 2 augustus.
Omdat er gaan kamp was voor deze jeugdleden staken vorige jaar een paar vaste leiders van het “kampvolk” de koppen bij elkaar en stelden voor deze jonge enthousiaste liefhebbers een draaiboek in elkaar.
Toon van Gompel, Jeroen Schilders en Jan Hendrikx maakten een programma als voorbereiding op het “grote“ voetbalkamp. Natuurlijk is het meteen een goede start van het nieuwe voetbalseizoen. Enkele leuke activiteiten: speurtocht door het bos, spellenmiddag, trainingen, strafschoppen schieten, hardste schot en nog meer.
Klik hier voor het compleet programma.
 
Reünie 25 jaar voetbalkamp
In 1988 werd door Bladella het eerste jeugdvoetbalkamp gehouden. Dit weekend start dus editie 25! Een mooie gelegenheid om voor al die vrijwilligers een reünie te organiseren. Voor al die trainers, begeleiders en kookstafvrouwen wordt op zaterdag 17 augustus een Voetbalkamp Reünie gehouden: terugkijken op al die leuke momenten en de vele ludieke voorvallen. Dat gaat dus ook een supergezellige dag worden!
Info: Tom Maas, Piet van Spreuwel, Peer Hooijen, Jos Cornelis, Peter Bons of Jan Hendrikx



 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven