Nieuws

WFC-dag opent het nieuwe seizoen

11 juli 2013
www.bladella.nl
Op 30 augustus is de officiële opening van het nieuwe voetbalseizoen. Iedereen is uitgenodigd om kennis te maken met de selectie en de jeugd om mee te doen aan een origineel voetbalprogramma.

Er is natuurlijk ook de revanchewedstrijd tussen het G-team en de selectie en het traditionele frietfestival.


WFC-Bladella, de supportersclub, heeft de namiddag opgezet. Traditioneel is natuurlijk het jeugdprogramma, deze keer o.l.v. Jasper van Hoof en m.m.v. de mannen van Bladella 1. Deze voetbalhappening voor de F-, de E, en de D-jeugd start om 16.30 uur. Om 18.00 is de aftrap van de wedstrijd tussen het G-team en de selectie.
 
Om 18.30 uur kunnen alle aanwezigen, die zich hebben opgegeven onbeperkt friet en snacks eten. Daarna is er een voetbalverrassing, we zoeken nog ideeën want we proberen er een originele opening van te maken.
 
Om 20.00 uur is er een weer een originele presentatie van de selectie waarmee de nieuwe trainer Jasper van Hoof op pad gaat.
 
Daarna rekenen we op een gezellig samenzijn van spelers en supporters in het clubhuis. Begin augustus komt er meer informatie op de site over deze WFC-dag en dan kunnen de liefhebbers - en wie zijn dat niet?- zich ook opgeven.
 
Tot dan, maar in ieder geval tot vrijdag 30 augustus.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven