Nieuws

Bladella in 3e klasse D

22 juni 2013
www.bladella.nl
De indeling van de standaardelftallen heeft de KNVB vrij gegeven. Zoals verwacht is het vaandelteam van Bladella, samen met twee andere degradanten uit 2F (Rood Wit V. en Valkenswaard) ingedeeld in klasse 3D.  

14 teams
In 2012-2013 bestonden de 3e t/m 5e klassen nog uit twaalf ploegen. Vanaf het nieuwe seizoen herbergen alle standaardklassen veertien teams. Een sterkere promotieregeling was nodig om die klassen op getalssterkte te krijgen. Daarvan profiteerden Oirschot Vooruit en RKDSV (Diessen) met hun 2e plaatsen door rechtstreeks met de kampioenen Braakhuizen (4G) en Dommelen (4H) mee te promoveren. Via de nacompetitie wisten vv Acht en het Goirlese GSBW zich ook nog in 3D te plaatsen.
 
3D
Slechts vijf ploegen van vorig seizoen blijven in 3D over. Helaas is daar Reusel Sport niet meer bij omdat onze geelzwarte rivalen samen met Taxandria en Gudok zich niet wisten te handhaven. Jong Brabant (Berkel Enschot) en NOAD verhuizen naar de ‘Tilburgse’ 3e klasse. Kampioen SBC en VOAB promoveren naar de 2e klasse en van de ‘andere’ kant komen RKJVV, Nemelaer (degradant 1C), CHC (kampioen 3C), Helvoirt (nacompetitie) en Nulandia de open plaatsen in klasse 2F innemen. Met de degradatie hoeven de Tipmast Boys Tiel en regio Den Bosch niet meer te bezoeken. Geldrop (Braakhuizen) en Oisterwijk liggen nu het verste weg.
 
 
 
Klasse 3D
 
1
 
Rood Wit V
degradant 2F
2
 
sv Valkenswaard
degradant 2F
3
 
Bladella
degradant 2F
4
 
RPC
3D
5
 
Unitas´59
3D
6
 
Oisterwijk
3D
7
 
rksv Heeze
3D
8
 
Bergeijk
3D
9
 
Braakhuizen
kampioen 4G
10
 
Oirschot Vooruit
  2e plaats 4G
11
 
Dommelen
kampioen 4H
12
 
RKDSV
  2e plaats 4H
13
 
vv Acht
nacomp. 4H
14
 
GSBW
nacomp. 4E

klik hier voor de indelingen van alle standaardklassen zondagvoetbal Zuid I

De overige indelingen van de A-categorie (2e + 3e) zijn komende maandag op de districtssite van de KNVB te raadplegen. De indeling van de overige teams categorie A en categorie B zijn vanaf 12 juli 2013 zichtbaar op www.knvb.nl/zuid1. 
De indeling met de speelnummers van alle teams zijn eind juli zichtbaar in Sportlink Club. De kalenders om het jaarprogramma te maken worden dan ook gepubliceerd op www.knvb.nl/zuid1
 
Bekercompetitie
De indeling en de nummering van het bekerprogramma voor de standaardteams wordt uiterlijk 5 juli 2013 vrijgegeven via Sportlink Club. De indeling en het programma van de overige bekerprogramma’s volgen pas op 2 augustus. 

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven