Nieuws

Jaarvergadering supportersclub WFC-Bladella

17 juni 2013
www.bladella.nl
De eerste vrijdag van de maand juni is in het clubhuis steeds gereserveerd voor WFC, supportersclub Wa’n Fan Clubke. Lees hieronder het verslag.

De buitentemperatuur was prima, behalve dan voor Harrie Korsten. Daarom werd besloten toch maar binnen te gaan.
 
Terugblik op het afgelopen jaar
Voorzitter Frans Stoeldraaijers opende daar de vergadering. Traditiegetrouw heette hij de aanwezigen, vijftien dames en heren, hartelijk welkom. Eerst was er aandacht voor drie dit seizoen overleden leden: Swiet van Rossum, Harrie Fiers van de Europalaan en Sjef Krekels. Bij het activiteitenoverzicht memoreerde hij de WFC-dag bij de opening van het seizoen 2012-2013 met de voetbalclinic voor de jeugd en de Kampioenenhuldiging door wethouder Zumcker. Daar werd ook een onderscheiding uitgereikt aan de clubman van het jaar Toon van Gompel. Op donderdagclubavonden waren er door WFC verschillende activiteiten georganiseerd als Sumo-worstelen (Geert van Overbeek werd winnaar) en een dartavond die Roel Wijnen in zijn voordeel besliste. Drie maal was er een loterij bij een thuiswedstrijd van het ‘urste’. De opbrengst daarvan viel tegen door de het feit dat er in de competitie geen thuiswedstrijd tegen onze Reuselse voetbalvrienden gepland stond. Twee teams hadden meegedaan aan de Wieleravondzesdaagse van het Snelle Wiel. Bedankt renners, begeleiders en natuurlijk de sponsoren. Volgend jaar gaan ze weer op de pedalen. De onlangs gehouden wedstrijd voor de origineelste leuze ronddom “Respect’ op en rond het voetbalveld heeft al meer dan 25 inzendingen opgeleverd, een succes dus. De naam van de winnaar, of de winnaars, wordt snel op deze site bekend gemaakt.
 
Twee nieuwe bestuursleden
Na het financiële overzicht en de uitleg daarbij van secretaris/penningmeester Gerard Grimberen stond de bestuursverkiezing op het programma. Negen jaar is Frans Stoeldraaijers voorzitter geweest en hij werd daarvoor door Gerard Grimbergen hartelijk bedankt. Frans vindt het tijd worden dat andere krachten nieuwe ideeën inbrengen voor een vitale en originele supportersvereniging. Louis Wouters en Harrie Fiers nemen, met goedkeuring door de vergadering, vanaf nu plaats in het bestuur. Daarmee hoopt WFC Bladella de komende jaren de goede band tussen de selectie en de blauwwitte supporters te kunnen handhaven en de sfeer waar mogelijk te verbeteren.
 
WFC-dag op vrijdag 30 augustus
De eerstvolgende activiteit van WFC-Bladella is de WFC-dag als opening van het seizoen 2013-2014. Deze happening zal plaatsvinden op het sportpark en in het clubhuis op vrijdag 30 augustus. Er zijn originele jeugdvoetbalactiviteiten met medewerking van de selectie gepland, er is weer een wedstrijd tussen de talenten van het G-team en de Bladella-selectie onder aanvoering van Peter Bons en Paul Dijkmans, er is een frietbuffet en de selectie zal op een originele manier door niemand minder dan Hein van Eekert aan de supporters worden voorgesteld. Alle reden dus om half augustus de site in de gaten te houden om er bij de start van het nieuwe seizoen weer helemaal bij te zijn. Waarbij ook weer? Bij WFC-Bladella natuurlijk!!  


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven