Nieuws

Wethouder Zumker huldigt Bladella-kampioenen

15 juni 2013
www.bladella.nl
Het voorjaar lang was het wat het weer betreft niet veel soeps maar op deze Bladella-jeugdvoetbaldag, zaterdag 8 juni, was de zon van het begin tot het einde van de partij.

Lekker ballen dus met af en toe een plechtig moment.
 
De bedoeling van het verenigingstoernooi was om spelers, jongens en meisjes, van dezelfde leeftijdscategorie, de E-jeugd en de B-jeugd bijvoorbeeld, door elkaar te husselen en ze dan met en tegen elkaar te laten spelen. Zo kom je bij leeftijdsgenoten in een team waar je normaal gesproken niet mee traint en ook niet mee voetbalt op zaterdag.
 
Hoe leuk kan voetbal zijn?
Je leert die spelers beter kennen maar je leert ook dat je iedere keer opnieuw je positie in en buiten het veld moet zoeken. Op welke positie speel ik deze keer? Kan ik me handhaven? Heb ik meer concurrentie dan in mijn eigen team? Is er iemand bij die wel heel goed kan voetballen en waar ik veel van kan leren/ Wie is een echte leider? Wie doet zo maar wat en van wie neem ik wel en van wie neem ik niets aan? Allemaal vragen waar je vaak zonder het te beseffen in het spel een antwoord op geeft. Dat maakt sport en speciaal voetbal zo aantrekkelijk. Daarom lijkt voetbal ook veel op het gewone leven en daarom kun je van een teamsport zoveel leren.
 
“We are the champions!!”
De plechtige momenten van deze middag waren de huldigingen van de kampioenen waarvoor de wethouder van Sportzaken van de gemeente Bladel, Bladella-supporter en ook Bladella-leider Dick Zumker naar het sportpark was gekomen. Om één uur was er de huldiging van de kampioensteams van de F-, de E- en de D-klasse. Om half zes in de namiddag was de huldiging van A2 gepland. Daarvoor kwam hij graag terug. Samen met de jonge mannen bouwde hij een gezellig feestje.
 
Fijne vakantie!!
Het interne verenigingstoernooi voor de jeugdafdeling, met gemende elftallen, zal aan het einde van het volgende seizoen beslist weer op de kalender staan: prima voor de sfeer, goed om elkaar beter te leren kennen en ouders en spelers genieten dan weer volop van het voetbalspelleke. En als het weer dan weer zo meezit als dit jaar kan het Bladella-feestje niet kapot, zoals wij dat dan zeggen.
 
Nu, aan het einde van het seizoen, namens de activiteitencommissie aan iedereen een fijne vakantie toegewenst. Hou de site goed in de gaten om te weten wanneer het Bladella-voetbal weer begint aan de voorbereidingen voor de competitie 2013-2014. 
2013-06-08

Huldiging Kampioenen 2012/2013


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven