Nieuws

Hoofdtrainer Jasper van Hoof stelt zich voor

14 juni 2013
www.bladella.nl
Donderdag 13 juni kwam de nieuwe selectie voor het eerst bij elkaar. Jasper van Hoof vertelde in De Tipmast over zichzelf en zijn voetbalvisie aan de groep waarmee hij volgend seizoen in de derde klasse aan de slag gaat.

Hieronder enkele vragen en ook de antwoorden.
 
Wie is Jasper van Hoof?
Ik ben 34 jaar jong en woon in Middelbeers, getrouwd met Wendy en sinds een paar maanden zijn we de trotse ouders van onze zoon Jippe. Als combinatiefunctionaris speciaal onderwijs werk ik bij de gemeente Eindhoven. Dit wil zeggen dat ik me vooral bezig houd met sportstimulering voor kinderen / jongeren met een beperking.
 
Wat heb jij met sport in het algemeen en speciaal met voetbal?
Er zijn veel sporten die ik leuk vind, maar voetbal steekt er wel bovenuit. Op mijn vijfde ben ik begonnen bij Beerse Boys en heb de laatste jaren mijn papieren gehaald om trainer te worden. Ik kan niet echt aangeven waarom speciaal voetbal mijn aandacht heeft. Misschien had ik daar iets meer aanleg voor dan voor andere sporten. Trouwens, zoveel keuze hadden we vroeger ook weer niet in ons dorp.
 
Waarom solliciteerde je om bij Bladella aan de slag te gaan?
Afgelopen oktober heb ik bij mijn toenmalige club Spoordonkse Boys al aangegeven dat ik na vier seizoenen zou gaan stoppen bij de Boys. Toen liep ik rond met het idee om me laten inschrijven voor de cursus Oefenmeester I. Op dat moment kreeg ik een uitnodiging van Bladella om op gesprek te komen.
 
Hoe ging het toen verder?
Het was voor mij een hele eer dat ik door de club Bladella werd uitgenodigd voor een gesprek. Per slot van rekening is Bladella bij één van de grootste clubs van de Kempen en het is best bijzonder om daar trainer te kunnen worden. Na de eerste gesprekken vind ik fijn om aan de slag te gaan bij Bladella. Het is voor mij een fantastische uitdaging en een hele eer.
 
Hoe kijk je nu aan tegen Bladella?
Ik zie Bladella als een goed georganiseerde vereniging met veel vrijwilligers en een club met uitstraling. Hopelijk kan ik me bij deze club de komende jaren verder ontwikkelen, zodat het van beide kanten een positieve ervaring wordt. In de eerste bijeenkomst stel ik me niet op als iemand die meteen ergens de nadruk op zal leggen. Ik vind het vooral belangrijk wat de spelers zelf willen. En van hieruit wil ik dan de basis gaan leggen. 



 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven