Nieuws

Jubileumfeest bij Reusel Sport

31 mei 2013
www.bladella.nl
Op 15 augustus 1938 is Reusel Sport opgericht; 75 jaar geleden dus. Vrijdag 31 mei receptie vanaf 17:30 uur en a.s. zaterdag om 15 uur de derbystrijd Reusel Sport - Bladella 45+

Receptie
Bij een jubileum hoort een receptie. Vandaag, vrijdag 31 mei van 17:30 tot 20 uur doet een stevige blauwwitte delegatie sportpark De Hoek aan. Dan is er tijd om even stil te staan en oude koeien uit de sloot te halen, want er is veel na te genieten van de rivaliteit tussen beide Kempische voetbalbolwerken. Menige stemverheffing en lachsalvo zal dat zeker gaan beamen.
 
Reusel Sport - Bladella
Bladella heeft er ‘alles’ aan gedaan om volgend seizoen deze lucratieve derby weer op de agenda te krijgen. Tot leedwezen van beide schatbewaarders hebben onze Reuselse vrienden het echter danig af laten weten. Daarom wordt deze voetbalkraker a.s. zaterdag 1 juni uitgevochten tussen de oudgedienden van Reusel Sport en Bladella die minimaal de leeftijd van 45 jaar hebben bereikt. Voor deze altijd beladen clash wordt om 15 uur het beginsignaal gegeven. Zoals gebruikelijk is er na de wedstrijd ruim de tijd voor de 3e helft. De vele deelnemers aan de jaarlijkse fietstocht van de Bladella werkploeg met het kantinepersoneel hebben ook een flinke drinkpauze bij dat voetbalfeest gepland.


‘Schijt je Rijk’
Dit apart spektakel op zondag 9 juni vanaf 15.00 uur is een ander hoogtepunt uit het jubileumprogramma. De ingehuurde koe moet gaan schijten op het veld dat jij gekocht hebt. Als dat het geval is heb je de hoofdprijs, een verblijf op Landal Greenpark te Hapert met daarbij nog € 450,- huishoudgeld, gewonnen. De aangrenzende velden krijgen een 2e prijs (voetbalreis voor 2 personen t.w.v. € 400) of een 3e prijs (2 kledingbonnen van € 50).
Zorg dus dat je een veld bemachtigd, dit kun je doen door het kopen van een lot van € 2,- o.a. in de kantine van Bladella. Uiteraard heerst er in de feesttent ook dan een uitstekende sfeer.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven