Nieuws

Netersel - Bladella 1-4

27 mei 2013
www.bladella.nl
In het kader van het behaalde kampioenschap van VV Netersel werd op sportpark De Groesbocht de huldigingwedstrijd VV Netersel - Bladella gespeeld. 

Beide ploegen hebben getracht er een leuke wedstrijd van te maken. Netersel was er op gebrand een goed resultaat te behalen tegen Bladella en speelde dan ook met volle inzet.
Een uur lang konden zij dit opbrengen, daarna ging het kaarsje langzaam uit.
Bladella startte zeer aanvallend en schiep zich enkele kansen, maar Netersel verdedigde bekwaam. In de 14e minuut werd een gevaarlijk schot van Joris Hermans prima gekeerd door doelman Sjoerd Wijnen. Even later verliet Koen Wenting onder applaus en met bloemen het veld en daarmee was zijn afscheid bezegeld.
In de 25e minuut was er een enorme kans voor Tom Ansems maar hij treuzelde te lang met schieten. Even later kwam Netersel op voorsprong toen Stijn van Zuilichem een fraaie aanval doeltreffend afrondde. 1 – 0.
In de 35e minuut kon doelman Peter Bons een schot van Anel Selimovic nog net over de lat tikken en vlak voor rust kregen  zowel Bladella via Tom Maas als Netersel via Luc v.d. Sande nog uitstekende kansen, maar beiden misten het doel. Op slag van rust moest Teun Lavrijssen met een vervelende knieblessure het veld verlaten.
 
Na rust bleek Ibou Bot zijn vervanger terwijl ook Netersel diverse spelers had gewisseld. Precies na een uur spelen was het Joep van de Ven die het overwicht van Bladella met een treffer bekroonde: 1 – 1.
Netersel begon achter de feiten aan te lopen en weer was het Joep van de Ven die in de 66e minuut de 1 – 2 scoorde. In de 79e minuut maakte Joep van de Ven zijn hattrick compleet door op fraaie wijze de 1 – 3 op het bord te zetten.
Vlak voor tijd liet de ijverige Joris Hermans de 1 – 4 aanteken en konden beide ploegen zich opmaken voor een ongetwijfeld gezellige 3e helft. 

2e nog in de race - B1 uitgeschakeld
Bladella B1 kon in de play-offs nog een plaatsje in de hoofdklasse verdienen. De eerste ronde, met Boxtel en DOSL als tegenstanders, werd gewonnen. Maar zaterdag in het finaletoernooitje in Goirle, met Wilhelmina Den Bosch en SBC, lukte het niet. Zowel Wilhelmina als Bladella wonnen hun eerste partijtje (2x 25 minuten) van SBC, de herkanser uit de hoofdklasse met 2-0. In de beslissende pot tegen Wilhelmina was de pijp helaas leeg: 1-2 verlies.
Bladella 2 keek in Vught bij rust tegen een 2-0 achterstand aan. Door nog te scoren in de 2e helft, en met een eindstand van 2-1, zijn er nog reële kansen om a.s. zondag in de return promotie naar de reserve 1e klasse af te dwingen.


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven